Antena Căutare

A crezut că a câștigat premiul după ce a răzuit lozul, dar a pierdut totul într-o clipă. Ce greșeală aparent inofensivă a făcut

O femeie a câștigat 500 de dolari după ce a răzuit un loz, dar nici măcar nu și-a mai putut încasa premiul. Un minut de neatenția a costat-o scump și a pierdut totul.

imagine cu mana unei femei care tine in mana mai multe bilete de loterie
O femeie a câștigat 500 de dolari după ce a răzuit un loz, dar nici măcar nu și-a mai putut încasa premiul. Un minut de neatenția a costat-o scump și a pierdut totul. | Shutterstock

Este firesc ca atunci când câștigi ceva să vrei să împarți bucuria cu toți cei din jur! Așa s-a gândit și Drena Harris, din Indiana, SUA, care după ce a cumpărat un loz răzuibil a aflat că este mai bogată cu câteva sute de dolari. Cu toate acestea, bucuria ei nu a durat mult și un gest aparent inofensiv a făcut-o să piardă toți banii.

Ce gest a făcut femeia din cauza căruia a pierdut banii. Minutul de neatenție a costat-o scump

Drena Harris a câștigat, recent, 500 de dolari după ce a răzuit un loz. Chiar dacă nu este o sumă uriașă, extrem de fericită ea a vrut să împărtășească vestea și cu prietenii ei virtuali. Aceasta nu și-a dat seama, însă, că gestul său complet normal ar putea să o coste scump și a pierdut toți banii înainte de a se bucura de ei.

Citește și: A câștigat la loto, dar continuă să meargă la muncă. Motivul pentru care vrea să țină totul secret

După ce aceasta a postat imaginea cu biletul câștigător pe Facebook, un alt utilizator de internet a văzut-o și a folosit fotografia pentru a înșela un angajat al unui magazin să îi dea lui banii.

Până când Harris și-a dat seama ce s-a întâmplat, era deja prea târziu și deși a intenat și un proces, comisia a refuzat să plătească încă 500 de dolari. Câștigătoarea dezamăgită a făcut recurs împotriva deciziei judecătorului, dar până atunci magazinul de unde și-a cumpărat biletul câștigător nu mai există.

Astfel, fără nicio dovadă, femeia este acum în imposibilitatea de a-și revendica premiul.

Citește și: Un bărbat care a câștigat marele premiu la loto a dat-o apoi în judecată pe mama fiicei sale. Care este motivul surprinzător

Chuck Taylor, răspunzătorul legal al loteriei, a explicat că Harris ar fi putut să obțină banii dacă ar fi acționat mai devreme, dar până când a decis să ia măsuri, nu s-a mai putut face nimic.

„În mod obișnuit, dacă ar fi acționat rapid și ar fi venit la scurt timp după aceea, am fi putut obține dovezi, dar comerciantul cu amănuntul unde a fost încasat nu mai are activitate de două luni”, a explicat acesta, potrivit Fox 28 Columbus.

„Nu este o decizie care ne bucură, dar nu putem plăti ceva de două ori”, a mai adăugat acesta.

Frații care au doi copii împreună și se luptă să se căsătorească. Povestea reală a unuia dintre cele mai controversate p... O profesoară a dezvăluit care sunt cadourile de Crăciun care nu sunt pe placul cadrelor didactice. Ce a mărturisit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x