Antena Căutare

A crezut că a dat de o creatură bizară când a spart un ou din cuib, dar a făcut o descoperire uluitoare. Ce era, de fapt, înăuntru

După o furtună puternică, un cuplu din SUA a găsit ceva total neașteptat în curte. Cei doi pus imediat mâna pe telefon și au cerut ajutor. Povestea are o continuare incredibilă.

colaj foto cuib si ou de pasrea colibri Galerie
Un cuplu din SUA a găsit ceva total neașteptat într-un cuib de păsări aflat în propria curte | Profimedia

Un cuplu din SUA a avut parte de cea mai mare surpriză atunci când a găsit un ou în propria curte. Sabine Hoppner și partenera ei, Deborah Ross, au fost fost extrem de încântați când, luna trecută, au observat că o pasăre și-a făcut cuib într-un copac din curtea lor, dar nu se așteptau la ce a urmat.

Citește și: Un bărbat și-a cumpărat o casă veche, dar când s-a uitat în pod nu i-a venit să creadă peste ce a dat. Ce a descoperit

Descoperirea neașteptată făcută de un cuplu în curtea lor. Ce au găsit aceștia în oul proaspăt eclozat

În urmă cu o lună, cei doi au observat că o pasăre colibri a ales să își consturiască un cuib în care să-și depună ouăle, chiar într-un copac din curtea lor. Hoppner și Ross au monitorizat cu nerăbdare fircare mișcare a micuței pasări, mergând zi de zi la cuibul ei, până când a venit ziua cea mare - cei doi puișori au eclozat, în sfârșit, transmite thedodo.com.

Însă acesta a fost și momentul în care au apărut problemele!

La doar câteva zile după ce puii de psărea colibri au ieșit din cochilie, o furtună puternică a cuprins regiunea. Deși mama colibri a încercat din răsputeri să reziste în fața furtunii și a vântului puternic, în cele din urmă, și-a abandonat cuibul și puii.

Temându-se pentru viețile fragile ale puilor, cuplul a decis să ia situația în propriile mâini și să încerce să ajute. Cei doi au intrat în contact și cu o o asociație care se ocupă de păsări pentru a afla ce ar trebui să facă în continuare și au trecut la treabă.

„Specialistul ne-a convins să aducem cuibul în casă, să readucă la viață puii reci și umezi, încălzindu-i și hrănindu-i pentru a trece de prima noaptea”, a povestit Hoppner pe Facebook.

Cei doi au folosit un uscător de păr reglat pe viteza cea mai scpzută, pentru a reînvia puii de colibri. Pe parcursul nopții, aceștia au hrănit păsările cu o soluție compusă din zahăr și apă, punsă pe un betișor de urechi. Astfel, puișorii proaspăt aduși pe lume și-au recăpătat puterile.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Din fericire, primul ajutor pe care cei doi l-au acordat puilor ieșiri din oul eclozat a funcționat, așa că „salvatorii” au fost nevoiți să îi elibereze.

„A fost o experiență frumoasă să văd cum revin la viață acești doi pui mici”, a declarat aceasta pentru sursa meționată anterior. „Acum se descurcă bine cu personalul de la centru și vor fi eliberați într-o volieră deîndată ce pot părăsi cuibul. Păsările adilte îi vor învăța cum să găsească hrană și, imediat ce se pot hrăni singuri, vor fi eliberați în sălbăticie”, a mai explicat ea.

Citește și: Cum arată pisica-vulpe, găsită întâmplător într-un coteț. Specialiștii au descoperit că este, de fapt, o specie unică

Rugăciune de Paște pentru belșug, noroc și liniște în casă... Un capitol nou din Biblie a fost descoperit cu ajutorul luminilor ultraviolete. Ce a ieșit la iveală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x