Căutare Live

A cumpărat niște chiloți, dar înăuntru a găsit un mesaj șocant! Ce scria pe bilet este terifiant de-a dreptul!

O femeie din Statele Unite a avut parte de un adevărat șoc atunci când a cumpărat niște chiloți și a găsit un mesaj terifiant ascuns în etichetă.

Întâmplarea este cu adevărat incredibilă

O femeie din Statele Unite a avut parte de un adevărat șoc atunci când a cumpărat niște chiloți și a găsit un mesaj terifiant ascuns în etichetă.

Nicole Perez din statul American Michigan tocmai îi cumpărare fetiței sale chiloți cu personajul preferat.

În cutie, pe lângă lenjeria intimă, femeia a gpsit un bilet scris de mână. Mesajul era cu adevărat cutremurător: „Ajută-mă, te rog”.

Nicole s-a speriat și spune că a simțit un gol în stomac.

Surpriză de proporţii la un SECOND HAND! Ce a găsit o femeie într-un dulap pe care l-a cumpărat la mâna a doua

Biletul găsit de femeie alături de chiloți

Uitându-se mai atent, femeia a descoperit că piesa vestimentară era fabricată în Filipine, o țară cunoscută pentru faptul că își tratează muncitorii din fabrici ca pe niște sclavi. De cele mai multe ori, aceștia sunt copii.

Biletul conținea și un număr de telefon. Femeia a sunat, dar nimeni nu i-a răspuns.

Acum, povestea a ajuns pe internet și a devenit virală în toată lumea.

Bucuria unei vieți de 92 de ani! Întâlnirea dintre străbunica Millie și nepoțica ei de doar două zile a emoționat o lume... FOTO: Robert Bobroczky, puştiul de 15 ani care măsoară 2, 29 de metri, a atras toate privirile în Spania! Cum arată puşt...
Parteneri
Ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. Ce este recomandat să eviți pentru a te menține sănătoasă
Cele mai recente studii au descoperit că zahărul este ingredientul alimentar care îți poate afecta sistemul imunitar. În Statele Unite ale Americii specialiștii au demarat mai multe cercetări încă de la apariția primului val de COVID-19.
Catine.ro
Ultimele știri