Antena Căutare

FOTO: Robert Bobroczky, puştiul de 15 ani care măsoară 2, 29 de metri, a atras toate privirile în Spania! Cum arată puştiul gigant!

Robert Bobroczky are doar 15 ani, dar a reuşit să cucerească privirile multor oameni, căci la vârsta aceasta el activează la clubul de baschet Stella Azzurra Roma, unde a reuşit să facă furori graţie înălţimii sale de 2,29 de metri.

Robert Bobroczky are doar 15 ani, dar a reuşit să cucerească privirile multor oameni, căci la vârsta aceasta el activează la clubul de baschet Stella Azzurra Roma, unde a reuşit să facă furori graţie înălţimii sale de 2,29 de metri.

Supranumit noul Ghiţă Mureşan, Robert se află într-un turneu în Spania, unde a reuşit să capteze atenţia marilor cluburi de baschet, căci are aceeaşi înălţime precum chinezul Yao Ming,bărbatul cel mai înalt care a intrat în NBA în ultimii ani.

Mai mult de atât, acesta este mai scund cu doar câţiva centimetri decât Ghiţă Mureşan, care măsoară 2, 31 m şi care deţine împreună cu Manute Bol titlul de cel mai înalt jucător din istoria NBA.

În 1993, Ghiță Mureșan a pătruns în liga profesionistă nord-americană (NBA), evoluând cinci sezoane pentru Washington Bullets (1993-1998) și două pentru New Jersey Nets (1998-2000). În sezonul 1995-1996 a primit premiul NBA Most Improved Player Award.

Un alt personaj care a marcat istoria este Gogea Mitu, care a fost un boxer român şi cel mai înalt român cunoscut vreodată. Înălţimea să de 2,42 metri l-a făcut celebru în toată Europa interbelică şi a fost supranumit "Goliat din România". A lucrat la circul Globus, apoi a intrat în lumea boxului, avându-l că antrenor pe Umberto Lancia. Gogea Mitu s-a stins la doar 22 de ani, iar moartea lui a fost controversată. Oficial, cauza decesului a fost considerată tuberculoza, însă rudele au susţinut că acesta ar fi fost otrăvit.

A cumpărat niște chiloți, dar înăuntru a găsit un mesaj șocant! Ce scria pe bilet este terifiant de-a dreptul!... Lumea medicală de pretutindeni a fost în stare de șoc! Un bebeluș s-a născut având două nasuri!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x