Antena Căutare

A descoperit ceea ce părea a fi un picior în grădina din spatele casei. Când a dat bușteanul laoparte, femeia a rămas înmărmurită

O femeie a dat peste un picior în grădină, care se vedea din spatele unui bușteaan. Când a dat deoparte bușteanul plin de mușchi, nu i-a venit să creadă ce a descoperit.

ciuperca degetele mortului Galerie
O femeie care locuiește în Sydney, Australia a făcut o descoperire macabră în grădina din spate. De sub un buștean părea că se ivește gheara unei creaturi, iar asta a înspăimântat-o. | Facebook

O femeie care locuiește în Sydney, Australia a făcut o descoperire macabră în grădina din spate. De sub un buștean părea că se ivește gheara unei creaturi, iar asta a înspăimântat-o.

Cu toții știm că Australia e continental cu cele mai bizare animale care mereu îi sperie pe locuitori. De această dată mulți locuitori din Aussie au rămas suprinși când au aflat de descoperirea făcută de o vecină de-a lor.

Descoperirea care a uimit o întreagă comunitate din Sydney

În grădina din spate, ea a văzut ceea ce părea să fie o labă de picior de animal, cu unghii negre ivindu-se de sub un buștean. Femeia a rămas mască și a vrut să dea trunchiul de copac laoparte pentru a vedea despre ce animal e vorba.

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Comoara descoperită în lac de un cuplu care pescuia cu magnetul. Poliția a decis că cei doi pot păstra descoperirea valoroasă

Se pare că ceea ce semăna a fi o labă de picior de animal era, de fapt, o specie de ciupercă. Specia de ciupercă se numește “Dead Man's Fingers”, iar în traducere ar fi chiar Degetele mortului sau o altă denumire populară la noi mai este Maiul dracului.

Ciuperca este una otrăvitoare, care e adesea întâlnită ca parazit pe trunchuri de copaci acoperite cu mușchi sau în păduri, în zone cu umiditate crescută.

Ciuperca are o structură foarte ciudată care, la prima vedere, îi induce pe oameni în eroare pentru că arată fix ca laba de picior a unei persoane decedate, de culoare vineție.

Citește și: În timp ce curăța pământul, un fermier a găsit un „gunoi ruginit”. Când se pregătea să-l arunce, și-a dat seama ce era, de fapt

Această specie de fungi poate crește până la 10 cm și crește adesea pe trunchiuri de copaci morți, acoperiți cu mușchi. Imaginile cu ciuperca ciudată au făcut înconjurul internetului și s-a aflat că puțină lume știa de existența acestei plante otrăvitoare din regnul fungi, potrivit Dailymail.

Mulți dintre cei care au văzut imaginile în mediul online s-au arătat terifiați de această plantă care nu e deloc ceea ce pare.

“Dacă aș vedea asta noaptea în pădure n-aș putea să rămân calm”, a scris un internaut în secțiunea de comentarii.

“Imaginează-ți să luminezi asta cu lanterna în noaptea după ce auzi zgomote în afara cortului tău”, a mai scris o altă persoană în secțiunea de comentarii.

Aceste ciuperci care arată de-a dreptul înfricoșător au denumirea științifică Xylia polymorpha și nu sunt singurele care arată atât de ciudat.

Citește și: Un bărbat a făcut o descoperire neașteptată, chiar în timp ce își plimba câinele pe plajă. Omul a dat peste o adevărată „comoară”

Înrudite cu aceste fungi mai sunt și ciupercile numite Caracatița stinkhorn sau Degetele diavolului. Aceasta arată ca niște tentacule roșii de caracatiță sau ca niște degete roșii.

După forma acestor două tipuri de ciuperci, oamenii de știință au scos la iveală că doar ciuperca Degete mortului este otrăvitoare, în timp ce Caracatița stinkhorn este comestibilă, dar miroase a cadavru în descompunere și asta nu îi atage pe oameni să o consume.

Cea mai bizară invenție! Cum arată robotul cu fața făcută din piele de om. Imaginile recente i-au cutremurat pe internau... A cheltuit o avere pentru a-și tatua tot corpul, inclusiv chipul. Cum arăta în urmă cu 14 ani, înainte să înceapă să se ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică
Super Neatza, 28 iunie 2024. Cum să eliberezi tensiunea acumulată în perioadele aglomerate prin terapie energetică Vineri, 28.06.2024, 11:19
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x