Antena Căutare

A înfipt un trandafir într-un cartof și a așteptat! Ce a observat femeia, în scurt timp

sAtunci când o femeie primește în dar un buchet de trandafiri, acesta ajunge în vaza cu flori pentru câteva zile. Totuși, cineva a decis să înfigă tijele în cartofi și să aștepte! Ce minune  s-a întâmplat?

Atunci când o femeie primește în dar un buchet de trandafiri, acesta ajunge în vaza cu flori pentru câteva zile. Totuși, cineva a decis să înfigă tijele în cartofi și să aștepte! Ce minune s-a întâmplat?

Oricât de greu ar părea de crezut, o femeie a decis să facă un experiment și a înfipt câțiva trandafiri în cartofi obișnuiți. A lăsat totul în casă și, în scurt timp, ceva de-a dreptul neașteptat s-a întâmplat.

Trandafirii s-au păstrat mult mai bine, deși sunt flori sensibile. În plus, pentru cei care nu știu, dacă înfigi butașii în niște cartofi atunci vei observa după un timp, că acestora le-au dat rădăcinile.

A înfipt un trandafir într-un cartof și a așteptat! Ce a observat femeia, în scurt timp

Care este explicația acestui fenomen? Cartoful păstrează umezeala constantă în jurul butașilor, până ce aceștia dezvoltă rădăcini.

Așa că data viitoare când vrei să te bucuri de o grădină cu adevărat spectaculoasă, tot ce ai de făcut este să folosești acest truc, rezultatele cu siguranță te vor surprinde.

Profeția înfiorătoare a celebrei Maria Ghiorghiu! Creștinii trebuie să ia aminte! „Am văzut cum preotul...”... Au apărut primele imagini. Ce se vede când treci prin scannerul de la aeroport. Detaliile intime nu pot fi ascunse!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x