Căutare Live

A înfipt un trandafir într-un cartof și a așteptat! Ce a observat femeia, în scurt timp

sAtunci când o femeie primește în dar un buchet de trandafiri, acesta ajunge în vaza cu flori pentru câteva zile. Totuși, cineva a decis să înfigă tijele în cartofi și să aștepte! Ce minune  s-a întâmplat?

Atunci când o femeie primește în dar un buchet de trandafiri, acesta ajunge în vaza cu flori pentru câteva zile. Totuși, cineva a decis să înfigă tijele în cartofi și să aștepte! Ce minune s-a întâmplat?

Oricât de greu ar părea de crezut, o femeie a decis să facă un experiment și a înfipt câțiva trandafiri în cartofi obișnuiți. A lăsat totul în casă și, în scurt timp, ceva de-a dreptul neașteptat s-a întâmplat.

Trandafirii s-au păstrat mult mai bine, deși sunt flori sensibile. În plus, pentru cei care nu știu, dacă înfigi butașii în niște cartofi atunci vei observa după un timp, că acestora le-au dat rădăcinile.

A înfipt un trandafir într-un cartof și a așteptat! Ce a observat femeia, în scurt timp

Care este explicația acestui fenomen? Cartoful păstrează umezeala constantă în jurul butașilor, până ce aceștia dezvoltă rădăcini.

Așa că data viitoare când vrei să te bucuri de o grădină cu adevărat spectaculoasă, tot ce ai de făcut este să folosești acest truc, rezultatele cu siguranță te vor surprinde.

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Ce este grăsimea abdominală. 4 motive care pot duce la apariția acesteia
Grăsimea abdominală, așa cum îi spune și numele, este acea grăsime care se acumulează în zona abdomenului. Cunoscută și drept grăsime viscerală, aceasta acaparează organele abdominale, printre care ficatul și intestinele. Aceasta este extrem de periculoasă pentru sănătatea noastră și poate duce la creșterea riscului de a face diabet.
Catine.ro
Ultimele știri