Antena Căutare

Cazul care i-a uimit pe medici. Un bărbat s-a vindecat de coronavirus după 110 zile petrecute în spital: ”Este uimitor!”

Numărul infecțiilor cu noul coronavirus continuă să crească, însă în același timp, un bărbat din Marea Britanie a arătat că virusul SARS-CoV2 poate fi învins. 

Cazul care i-a uimit pe medici. Un bărbat s-a vindecat de coronavirus după 110 zile petrecute în spital: ”Este uimitor!”
Cazul care i-a uimit pe medici. Un bărbat s-a vindecat de coronavirus după 110 zile petrecute în spital: ”Este uimitor!” | Captură video

Mick Pickering, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din Marea Britanie, a reușit să se vindece de coronavirus după 110 zile, timp în care a suferit foarte mult și a crezut că-și va pierde viața.

Rafila: Bunicii și copiii să poarte măști acasă! "Utilizezi masca şi în casă". Cum se va schimba viața după începerea școlii

Mick a contractat virusul în luna aprilie a acestui an. La începutul lunii mai, după ce a început să se simtă rău, el a fost internat în spital, fiind plasat în comă indusă, potrivit The Independent.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma unor îngrijiri medicale amănunțite, bărbatul a ieșit de la terapie intensivă la mijlocul lunii iulie, starea lui de sănătate îmbunătățindu-se vizibil. Ba mai mult, acum poate să meargă singur și nu mai are nevoie de ajutorul alcuiva. Totuși, până se va recupera complet, e cale lungă, întrucât a rămas cu sechele, și anume dificultăți în respirație.

Un cântăreţ de manele a mers la o petrecere cu sute de tineri şi i-a instigat pe oameni să vină cât mai aproape de el

În ziua externării, el a fost întâmpinat la ieșirea din spital de colegi și de personalul instituției, care l-au aplaudat.

”Să văd pe toată lumea, este uimitor”, a spus bărbatul după ce s-a externat.

Un bărbat a urcat cu prietenii pe Vf. Moldoveanu cu bagaje și boxă din care răsună manele. Reacția Salvamontului: ”Să nu... Coșmar de nedescris pentru o stewardesă care a ajuns în spatele gratiilor, în Dubai: ”Două luni am trăit numai cu pâine ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x