Căutare Live

A lăsat coroana de Miss și a devenit un hacker sexy ce luptă împotriva teroriștilor!

O frumusețe din Iordania a lăsat coroana de Miss și a decis să devină hacker profesionist în lupta împotriva celor de la Statul Islamic.

Lara este o hackeriță extrem de frumoasă

O frumusețe din Iordania a lăsat coroana de Miss și a decis să devină hacker profesionist în lupta împotriva celor de la Statul Islamic.

O cheamă Lara Abdallat și a câștigat titlul de Miss Iordania în anul 2010. Mai mult decât atât, a fost finalistă la Miss Arab 2011.

Puțini știu că tânăra făcea parte din grupul de hackeri Anonymous. Recent, aceasta a decis să iasă din organizație și să devină membru într-o grupare de hackeri profesioniști ce împreună cu Guvernul american împotriva grupării teroriste ISIS.

Lara este frumoasă, dar periculoasă

Femeia de 33 de ani a reușit să deconspire numeroase activități de natură teroristă, datorită ei fiind suspendate mai bine de 900 de conturi suspecte de Twitter.

Ea e cea mai sexy hackeriță din lume! Are forme extrem de apetisante, dar este foarte periculoasă! Ai vrea să îți spargă conturile?

Mai mult decât atât, a contribuit semnificativ la prevenirea unor posibile atacuri în Tunisia și închiderea unor site-uri ce aparțin Statului Islamic.

Lara Abdallat are numeroși fani din întreaga lume și este apreciată atât pentru frumusețe, cât și pentru iscusința cu care deconspiră teroriști.

Celebra Statuie a Libertății, inspirată dintr-un colos egiptean care întruchipa silueta unei femei arabe... Și noi am avut „Titanicul” nostru. Mărirea și sfârșitul celui mai cunoscut tanc petrolier făcut vreodată în România!...
Parteneri
Tort Mozaic. Tort tablă de șah, spectaculos și delicios
Se apropie un eveniment în familie și vrei să-i surprinzi pe cei dragi cu un tort delicios și spectaculos? Îți oferim o rețetă de tort Mozaic cu aspect de tablă de șah, care îi va cuceri pe toți invitații.
Catine.ro
Ultimele știri