Antena Căutare

Articole despre statul islamic

SUA atribuie Statului Islamic atacul de la spitalul din Kabul, soldat cu 16 morţi, inclusiv doi nou-născuţi

Statele Unite au stabilit că o aripă regională a grupării Statul Islamic (SI) a comis două atacuri marţi în Afganistan, între care unul la un spital din Kabul, soldat cu 16 morţi - inclusiv doi nou-născuţi -, a anunţat emisarul special american pentru Afganistan Zalmay Khalilzad, relatează reuters.

Vineri, 15.05.2020, 13:20

Un spital din vestul Kabulului în care MSF susţine o secţie de maternitate, vizat de un atac, în urma exploziilor succesive de luni, revendicate de Statul Islamic

Bărbaţi înarmaţi au atacat un spital în capitala afgană marţi dimineaţa, au anunţat o sursă oficială şi un medic care a reuşit să fugă din clădire, relatează AFP.

Marti, 12.05.2020, 13:26

Marocan arestat la Barcelona, suspectat de pregătirea unui atentat după ce a depus în mod public jurământul de credinţă faţă de Statul Islamic

Un marocan, prezentat ca foarte radicalizat, suspectat de legături cu gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) şi care plănuia să comită un atentat a fost arestat la Barcelona, în urma unei anchete comune cu Marocul şi Statele Unite, a anunţat vineri poliţia spaniolă, relatează Reuters.

Vineri, 08.05.2020, 12:26

SUA îl plasează pe noul lider al Statului Islamic pe lista neagră a teroriştilor internaţionali

Statele Unite l-au plasat pe noul lider al grupării jihadiste Statul Islamic (SI) Amir Muhammad Sa’id Abdal-Rahman al-Mawla pe lista neagră a ”teroriştilor internaţionali”, relatează AFP.

Miercuri, 18.03.2020, 10:55

Statul Islamic, ”intact” în pofida morţii lui al-Baghdadi, relevă Inspectorul General al Pentagonului într-un raport

Gruparea Statul Islamic (SI) şi-a păstrat toate capacităţile, în pofida morţii liderului său Abu Bakr al-Baghdadi, relevă într-un raport un organism independent american, care avertizează că o plecare a forţelor americane din Irak ar conduce ”probabil” la o resurgenţă a grupării jihadiste, relatează AFP.

Miercuri, 05.02.2020, 13:45

Statul Islamic este slăbit, dar o resurgenţă este posibilă în cazul în care SUA părăsesc Irakul, avertizează numărul doi al coaliţiei internaţionale antijihadiste, generalul american Alexus Grynkewich

Gruparea Statul Islamic (SI) este slăbită, însă o resurgenţă rămâne posibilă în cazul în care Statele Unite părăsesc Irakul, consideră numărul doi în ierarhia coaliţiei internaţionale antijihadiste în Irak şi Siria, generalul american Alexus Grynkewich, relatează AFP.

Joi, 23.01.2020, 11:11
Unul dintre fondatorii şi ideologii Statului Islamic, Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi, identificat drept noul lider al organizaţiei teroriste

Unul dintre fondatorii şi ideologii Statului Islamic, Amir Mohammed Abdul Rahman al-Mawli al-Salbi, identificat drept noul lider al organizaţiei teroriste

Unul dintre fondatorii şi principali ideologi ai grupării jihadiste Statul Islamic (SI) a fost identificat de mai multe servicii de informaţii drept succesorul lui Abu Bakr al-Baghdadi la conducerea organizaţiei, părând că Daesh a vrut să-şi inducă inamicii în mod deliberat în eroare cu privire la identitatea noului său lider, dezvăluie The Guardian, relatează AFP.

Marti, 21.01.2020, 12:08
Aproximativ 100 de presupuşi membri ai Statului Islamic, inclusiv străini, arestaţi în Turcia în operaţiuni înainte de Revelion

Aproximativ 100 de presupuşi membri ai Statului Islamic, inclusiv străini, arestaţi în Turcia în operaţiuni înainte de Revelion

Autorităţile turce au arestat 100 de persoane - inclusiv zeci de străini - suspectate că fac parte din gruparea Statul Islamic (SI), în cadrul unor operaţiuni înainte de Revelion, potrivit agenţiei de presă de stat Anadolu, relatează AFP.

Luni, 30.12.2019, 15:16
AFP: Dar cine este cu adevărat noul conducător al Statului Islamic?

AFP: Dar cine este cu adevărat noul conducător al Statului Islamic?

Gruparea Statul Islamic a anunţat în urmă cu aproape două luni numele succesorului lui Abu Bakr al-Baghdadi, mort în urma unei operaţiuni amricane în Siria, însă identitatea reală a succesorului rămâne incertă, iar odată cu ea stragia grupării, în lunile care vin, relatează AFP.

Luni, 23.12.2019, 15:53
Ankara susţine că deţine comanditarul unor atacuri SI în Germania şi Rusia

Ankara susţine că deţine comanditarul unor atacuri SI în Germania şi Rusia

Ankara deţine un ”membru important” din gruparea Statul Islamic care a planificat atacuri în Germania şi în Rusia, a declarat ministrul turc de Interne Süleyman Soylu într-un interviu publicat vineri de ziarul Hürriyet, relatează AFP.

Vineri, 22.11.2019, 16:26

Statul Islamic a profitat de pe urma ofensivei turce şi retragerii americane din Siria, arată Pentagonul într-un raport

Gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) a profitat de pe urma ofensivei lansate luna trecută de Turcia în nord-estul Siriei şi a retragerii trupelor americane din regiune, arată Pentagonul într-un raport, în care subliniază că gruparea ar dispune de ”timp şi marjă de manevră” în vederea comiterii unor atacuri vizând Occidentul, relatează Reuters.

Miercuri, 20.11.2019, 11:09

Antonio Guterres consideră problema membrilor străini ai Statului Islamic luaţi prizonieri în Siria o ”responsabilitate comună internaţională”, îndeamnă ţările să-i repatrieze şi să-i integreze în societate

Secretarul general al ONU Antonio Guterres a apreciat marţi că problema membrilor străini ai Statului Islamic (SI) luaţi prizonieri în Siria este o ”responsabilitate comună internaţională” şi că nu i se poate ”irakului sau Siriei să rezolve problema pentru toată lumea”, relatează AFP.

Marti, 12.11.2019, 14:36

Turcia trimite înapoi în ţările de origine combatanţi străini din Statul Islamic, între care un american, şapte germani şi 11 francezi

Ankara a anunţat luni că a început operaţiuni în vederea trimierii înapoi în ţările lor de origine combatanţi străini din Statul Islamic (SI) pe care i-a capturat în ofensiva lansată la 9 octombrie, între care un american, şapte germani şi 11 francezi, potrivit presei turce, relatează AFP şi Reuters.

Luni, 11.11.2019, 11:56

Ankara anunţă că trimite înapoi în ţările lor, începând de luni, membri străini ai Statului Islamic aflaţi în închisori turce

Ankara urmează să-i trimită înapoi în ţările lor - începând de luni - pe membrii străini ai Statului Islamic (SI) deţinuţi în închisori turce, a anunţat vineri ministrul turc de Interne Suleyman Soylu, relatează AFP.

Vineri, 08.11.2019, 17:47

Noul lider al Statului Islamic este un ”perfect necunoscut”, afirmă un oficial american

Noul lider al grupării jihadiste Statul Islamic (SI), care i-a succedat lui Abu Bakr al-Baghdadi, după moartea acestuia într-o operaţiune americană, este un ”perfect necunoscut”, afirmă un oficial american de rang înalt, relatează AFP.

Joi, 07.11.2019, 09:46

Statul Islamic confirmă moartea lui al-Baghdadi şi-l desemnează drept succesor pe Abi Ibrahim Al-Hachimi Al-Qourachi

Statul Islamic (SI) a confirmat joi moartea liderului său Abu Bakr al-Baghdadi, anunţată de Statele Unite, care au efectuat în noaptea de sâmbărtă spre duminică un raid în nord-estul Siriei şi a anunţat un succesor al acestuia, Abi Ibrahim Al-Hachimi Al-Qourachi, relatează AFP. (Vom reveni)

Joi, 31.10.2019, 17:31
Corpul liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, depus în mare

Corpul liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi, depus în mare

Armata americană a depus în mare corpul lui Abu Bakr al-Baghdadi, care s-a detonat în cursul unei operaţiuni militare în Siria, unde un comando asistat de un câine de război, salutat drept un erou, l-a urmărit pe liderul Statului Islamic (SI) până într-un tunel, relatează AFP.

Marti, 29.10.2019, 10:47

Arabia Saudită, satisfăcută de moartea lui al-Baghdadi, care a ”desfigurat imaginea islamului şi musulmanilor în întreaga lume”

Arabia Saudită şi-a exprimat satisfacţia, luni, faţă de moartea, într-o operaţiune americană în Siria, a liderului grupării jihadiste Statul Islamic (SI) Abu Bakr al-Baghdadi şi a apreciat că organizaţia acestuia a ”desfigurat imaginea islamului şi musulmanilor în întreaga lume”, relatează AFP.

Luni, 28.10.2019, 15:45

Moartea lui al-Baghdadi, o ”lovitură dură”, dar nu ”fatală” aplicată Statului Islamic, consideră Hollande, care critică ”vorbele” anunţului lui Trump care alimentează ”ura în loc să consacre victoria împotriva terorismului”.

François Hollande, preşedinte în momentul multor atentate în Franţa revendicate de Statul Islamic (SI), a salutat luni moartea liderului grupării, Abu Bakr al-Baghdadi, o ”lovitură dură”, dar nu ”fatală” aplicată organizaţiei, relatează AFP.

Luni, 28.10.2019, 14:46
Cel mai căutat terorist din lume, liderul grupării Statul Islamic, a murit!

Cel mai căutat terorist din lume, liderul grupării Statul Islamic, a murit!

O operaţiue militară de amploare în nord-vestul Siriei, dusă la îndeplinire de trupele americane, i-a adus sfârşitul lui Abu Bakr al-Bagdadi. Încolţit de câini-militari, liderul jihadist s-a sinucis folosind o vestă cu explozibili.

Duminica, 27.10.2019, 19:37
Justiţia franceză emite un mandat internaţional de arestare a liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi şi a lui Abou Mohammed al-Adnani, un fost purtător de cuvânt, presupus mort, al organizaţiei jihadiste

Justiţia franceză emite un mandat internaţional de arestare a liderului Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi şi a lui Abou Mohammed al-Adnani, un fost purtător de cuvânt, presupus mort, al organizaţiei jihadiste

Justiţia franceză a emis un mandat internaţional de arestare pe numele lui Abu Bakr al-Baghdadi, ”califul” autoproclamat al grupării Statul Islamic (SI), şi al lui Abou Mohammed al-Adnani, un fost purtător de cuvânt, presupus mort, al organizaţiei jihadiste, au declarat vineri surse judiciare pentru AFP.

Vineri, 18.10.2019, 15:56

Ankara îi va împiedica pe combatanţii Statului Islamic să plece din nord-estul Siriei, scrie Erdogan într-un editorial WSJ

Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan afirmă într-un editorial publicat marţi că Turcia îi va împiedica pe combatanţii din Statul Islamic (SI) să plece din nord-estul Siriei, unde armata turcă se află în ofensivă împotriva forţelor kurde, relatează AFP.

Marti, 15.10.2019, 13:25
Operaţiunea turcă în Siria riscă să retrezească ameninţarea Statului Islamic, avertizează Putin şi promite să mobilizeze ”resursele serviciilor speciale pentru a contracara emergenţa acestei noi ameninţări”.

Operaţiunea turcă în Siria riscă să retrezească ameninţarea Statului Islamic, avertizează Putin şi promite să mobilizeze ”resursele serviciilor speciale pentru a contracara emergenţa acestei noi ameninţări”.

Preşedintele rus Vladimir Putin şi-a exprimat vineri temerea cu privire la faptul că operaţiunea armatei turce împotriva unei miliţii kurde în nord-estul Siriei ar putea provoca resurgenţa grupării Statul Islamic (SI) în regiune, relatează AFP.

Vineri, 11.10.2019, 16:52

Doi importanţi jihadişti din Statul Islamic, din ”the Beetles, implicaţi în decapitări în Siria”, scrie Trump, preluaţi de armata americană de la kurzi şi transferaţi în Irak, scrie presa americană

Doi importanţi jihadişti din Statul Islamic (SI) - cunoscuţi sub numele de "Beatles" şi deţinuţi de forţele kurde în Siria - au fost plasaţi sub controlul armatei ameriane, din cauza ofensivei turce, a anunţat joi pe Twitter preşedintele american Donald Trump, relatează AFP.

Joi, 10.10.2019, 11:44
Franţa avertizează SUA şi Turcia, de teama unui reviriment al grupării Stat Islamic

Franţa avertizează SUA şi Turcia, de teama unui reviriment al grupării Stat Islamic

Decizia Statelor Unite de a se retrage din nord-estul Siriei pentru a lăsa Turcia să lanseze o ofensivă împotriva militanţilor kurzi poate deschide calea unui reviriment al grupării Stat Islamic, a avertizat luni ministrul francez al Apărării, Florence Parly, transmite Reuters.

Marti, 08.10.2019, 07:15

Un post de frontieră recucerit în 2017 de la Statul Islamic, al-Qaim-Bukamal, se reschide între Irak şi Siria

Un post de frontieră crucial în comerţul între Irak şi Siria a fost redeschis luni, a constatat un corespondent AFPTV, după ce terminalul s-a aflat pe mâna grupării jihadiste Statul Islamic (SI) din 2014 în 2017, relatează AFP.

Luni, 30.09.2019, 15:51

Liderul grupării Statul Islamic Abu Bakr al-Baghdadi îndeamnă la ”salvarea” jihadiştilor deţinuţi şi familiilor lor

Liderul grupării Statul Islamic (SI) Abu Bakr al-Baghdadi îşi îndeamnă susţinătorii, într-o înregistrare, ”să salveze” jihadiştii deţinuţi în închisori şi familiile acestora care trăiesc în tabere de deplasaţi în Siria şi Irak, relatează Reuters şi AFP.

Marti, 17.09.2019, 09:51

SUA anunţă noi sancţiuni împotriva Hamas, Statul Islamic, Garda Revoluţionară din Iran şi a altor grupări

Statele Unite au anunţat marţi sancţiuni împotriva ”unei game largi de terorişti şi susţinători ai acestora”, între care se află organizaţia palestiniană Hamas, Garda Revoluţionară Islamică din Iran, organizaţia Statul Islamic şi alte grupări, în ajunul celei de-a 18-a aniversări a atacurilor din 11 septembrie 2001, transmite Reuters.

Miercuri, 11.09.2019, 07:00

Mike Pompeo recunoaşte o resurgenţă a Statului Islamic în anumite zone

Secretarul de Stat american Mike Pompeo a recunoscut marţi o resurgenţă a grupării Statul Islamic (SI) în anumite regiuni, în pofida unei slăbiri a capacităţilor organizaţiei jihadiste, relatează Reuters.

Marti, 20.08.2019, 16:35

Statul Islamic ameninţă să-şi intensifice atentatele vizând kurzii şi coaliţia antijihadistă în Siria

Gruparea Statul Islamic (SI) ameninţă să-şi intensifice ”lupta” împotriva coaliţiei internaţionale conduse de către Statele Unite şi împotriva aliaţilor kurzi ai acesteia în Siria, într-o a doua înregistrare video de acest fel postată de orgaul său de propagandă Amaq după înfrângerea sa teritorială, în martie, relatează AFP.

Luni, 12.08.2019, 12:07
Un american din gruparea Statul Islamic, inculpat la New York

Un american din gruparea Statul Islamic, inculpat la New York

Un american a fost inculpat vineri la New York cu privire la faptul că a intrat în Statul Islamic (SI), în care a devenit trăgător de elită şi ”emir” al organizaţiei jihadiste, a anunţat Departamentul american al Justiţiei, relatează AFP.

Vineri, 19.07.2019, 20:02

Gruparea Statul Islamic îndeamnă la noi atentate în Tunisia

Gruparea Statul Islamic (SI), autoarea unor multiple atentate sângeroase în Tunisia, a îndemnat la noi atacuri în această ţară, într-o înregistrare video atribuită organizaţiei jihadiste şi prezentată ca filmată în Tunisia, relatează AFP.

Miercuri, 17.07.2019, 18:42
Imagini șocante! Statul Islamic, atac terorist în Australia. Un om a murit

Imagini șocante! Statul Islamic, atac terorist în Australia. Un om a murit

Au fost momente de teroare în centrul oraşului australian Melbourne! Un bărbat înarmat cu un cuţit a înjunghiat mai multe persoane. Un om a murit şi alţi doi au fost răniţi în atacul revendicat câteva ore mai târziu de organizaţia...

Vineri, 09.11.2018, 19:43
Descoperire terifiantă! Peste 12.000 de cadavre au fost găsite în 200 de gropi comune! Ce s-a întâmplat

Descoperire terifiantă! Peste 12.000 de cadavre au fost găsite în 200 de gropi comune! Ce s-a întâmplat

O descoperire terifiantă a fost făcută recent și oficialii sunt în stare de alertă după ce niște săpături au scos la iveală mai bine de 12.000 de cadavre! Ce s-a întâmplat mai exact și ce anume a produs o asemenea tragedie?

Marti, 06.11.2018, 15:50
Bilanțul ATENTATELOR SINUCIGAȘE în serie ale Statului Islamic a crescut la aproape 250 de MORȚI. Sunt primele atacuri de această amploare

Bilanțul ATENTATELOR SINUCIGAȘE în serie ale Statului Islamic a crescut la aproape 250 de MORȚI. Sunt primele atacuri de această amploare

Atacurile coordonate comise miercuri de gruparea jihadistă Statul Islamic (SI) în sudul Siriei s-au soldat cu aproape 250 de morţi, potrivit unui nou bilanţ dat publicităţii de Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDO), relatează AFP.

Joi, 26.07.2018, 11:05
Turcia refuză EXTRĂDAREA! Un presupus combatant al Statului Islamic protejat de autoritățile de la Ankara!

Turcia refuză EXTRĂDAREA! Un presupus combatant al Statului Islamic protejat de autoritățile de la Ankara!

Un presupus combatant al Statului Islamic (SI) ar putea fi eliberat după ce un tribunal turc a respins o cerere de extrădare a guvernului australian.

Vineri, 20.07.2018, 10:19
Teroare în inima Parisului! Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic

Teroare în inima Parisului! Atentatul a fost revendicat de Statul Islamic

Franţa a fost lovită de un nou atac terorist, noaptea trecută. Un individ înarmat cu un cuţit a înjunghiat cinci persoane în inima Parisului. Una dintre ele a murit din cauza rănilor. Poliţiştii l-au ucis pe atacator, un tânăr născut în...

Duminica, 13.05.2018, 19:40
Europa se află într-un real pericol! Gruparea jihadistă Statul Islamic se reorganizează militar

Europa se află într-un real pericol! Gruparea jihadistă Statul Islamic se reorganizează militar

Un responsabil al Organizației Națiunilor Unite (ONU) a afirmat că Europa se află în fața unei amenințări din partea grupării jihadiste Statul Islamic.

Vineri, 09.06.2017, 14:07
93 de militanţi ai grupării teroriste Statul Islamic au fost ucişi de către aramata irakiană

93 de militanţi ai grupării teroriste Statul Islamic au fost ucişi de către aramata irakiană

Totul a făcut parte dintr-o ofensivă pentru recucerirea părţii de Vest a oraşului Mosul. Imaginile din timpul raidurilor aeriene au fost făcute publice de către ministrul apărării al Irakului. 650 de mii de locuitori sunt blocaţi în...

Luni, 20.02.2017, 06:49
Forţele guvernamentale irakiene continuă ofensiva spre oraşul Mosul

Forţele guvernamentale irakiene continuă ofensiva spre oraşul Mosul

Forţele guvernamentale irakiene continuă ofensiva spre oraşul Mosul, principalul bastion din Irak al Statului Islamic. Luptele au pus deja pe drumuri grupuri mari de refugiaţi, inclusiv familii cu copii. Iar experţii în probleme de securitate...

Miercuri, 19.10.2016, 07:17
Primele succese împotriva ISIS, la Mosul

Primele succese împotriva ISIS, la Mosul

Forţele guvernamentale irakiene au înregistrat primele succese în bătălia pentru Mosul, ocupat de doi ani de Statul Islamic. Jihadiştii ripostează prin atacuri sinucigaşe, cu maşini încărcate cu exploziv. Ofensiva a început în noaptea de...

Marti, 18.10.2016, 06:32
Donald Trump şi afirmaţiile obscene

Donald Trump şi afirmaţiile obscene

Candidaţii la preşedinţia Statelor Unite, Hillary Clinton şi Donald Trump au încheiat cea de-a doua dezbatere. Discuţia s-a îndreptat, din primele minute, spre înregistrarea remarcilor obscene ale lui Trump din 2005. Miliardarul a încercat din...

Luni, 10.10.2016, 07:14
Statul Islamic a publicat lista cu numele soldaților pe care îi va ucide. Au făcut publice adresele și numerele acestora de telefon

Statul Islamic a publicat lista cu numele soldaților pe care îi va ucide. Au făcut publice adresele și numerele acestora de telefon

Statul Islamic are în plan să ucidă mai mulți soldați americani, după ce Statele Unite au bombardat mai multe poziții ale grupării teroriste, iar recent au efectuat primele raiduri în Libia. 

Miercuri, 03.08.2016, 12:15
ISIS ameninţă Rusia. Jihadiștii îndeamnă la atentate chiar pe teritoriul ţării, printr-o înregistrare postată pe reţelele de socializare

ISIS ameninţă Rusia. Jihadiștii îndeamnă la atentate chiar pe teritoriul ţării, printr-o înregistrare postată pe reţelele de socializare

Statul Islamic lansează o chemare la atentate împotriva Rusiei, chiar pe teritoriul acesteia, printr-o înregistrare postată pe reţelele sociale. Deocamdată, forţele grupării teroriste au atacat două instalaţii energetice dn nordul Irakului. Cel puţin cinci muncitori au fost ucişi iar atacurile au provocat incendii de amploare.

Luni, 01.08.2016, 08:08
ISIS ameninţă Rusia. Şi îndeamnă la atentate chiar pe teritoriul ţării, printr-o înregistrare postată pe reţelele de socializare

ISIS ameninţă Rusia. Şi îndeamnă la atentate chiar pe teritoriul ţării, printr-o înregistrare postată pe reţelele de socializare

Statul Islamic lansează o chemare la atentate împotriva Rusiei, chiar pe teritoriul acesteia, printr-o înregistrare postată pe reţelele sociale. Deocamdată, forţele grupării teroriste au atacat două instalaţii energetice dn nordul Irakului....

Luni, 01.08.2016, 07:31
Preot francez executat de statul islamic

Preot francez executat de statul islamic

În această dimineaţă, ţinta terorii a fost din nou Franţa, cu o crimă ce poartă marca ISIS. Doi islamişti având asupra lor cuţite au pătruns într-o biserică, la ora slujbei şi i-au luat ostatici pe cei aflaţi acolo

Marti, 26.07.2016, 19:43
"Trecea prin faţa fiecărei persoane aflate la pământ şi trăgea în ea, pentru a fi sigur că a murit"! Statul Islamic a revendicat atacul armat de la Orlando, în direct, la radio!

"Trecea prin faţa fiecărei persoane aflate la pământ şi trăgea în ea, pentru a fi sigur că a murit"! Statul Islamic a revendicat atacul armat de la Orlando, în direct, la radio!

Gruparea jihadistă Statul Islamic a revendicat luni atacul armat de la Orlando, în Statele Unite, comis de "un soldat al califatului", soldat cu 50 de morţi, într-un club gay, într-un buletin de ştiri pe postul oficial de radio, relatează AFP, citată de news.ro.

Luni, 13.06.2016, 15:42
Cum ne-a păcălit ISIS, până acum. Misterul sângelui din groaznicele înregistrări video

Cum ne-a păcălit ISIS, până acum. Misterul sângelui din groaznicele înregistrări video

Propaganda ISIS pe internet face parte din instrumentele de bază ale grupării teroriste, care încearcă să atragă cât mai mulți adepți. Statul Islamic recurge foarte des la mijloacele violente, sângeroase de a-și transmite mesajele.

Miercuri, 04.05.2016, 09:21
O nouă țară europeană intră în război! Primii militari au fost deja trimiși!

O nouă țară europeană intră în război! Primii militari au fost deja trimiși!

O nouă țară europeană a decis să intre în război. Este vorba despre Norvegia, care a trimis deja 60 de militari, potrivit surselor oficiale.

Marti, 03.05.2016, 14:45
Statul Islamic plănuieşte atentate la Campionatul European de Fotbal din Franţa

Statul Islamic plănuieşte atentate la Campionatul European de Fotbal din Franţa

Autorităţile franceze şi belgiene sunt în alertă, după ce Mohamed Abrini, teroristul cu pălărie, a dezvăluit într-un interogatoriu că Statul Islamic plănuieşte atentate la Campionatul European de Fotbal din Franţa.

Marti, 12.04.2016, 07:14

Ultimele știri

x