Antena Căutare

Caz ULUITOR! O femeie A MURIT pentru că își îmbrățișa soțul când acesta se întorcea acasă de la serviciu

O femeie casnică din Scoția, Adrienne Sweeney, a murit de mezoteliom malign, boală care s-a dezvoltat deoarece ea și-a îmbrățișat soțul în fiecare zi în care acesta s-a întors de la serviciul său la o fabrică de boilere și i-a spălat uniforma.

O femeie casnică din Scoția, Adrienne Sweeney, a murit de mezoteliom malign, boală care s-a dezvoltat deoarece ea și-a îmbrățișat soțul în fiecare zi în care acesta s-a întors de la serviciul său la o fabrică de boilere și i-a spălat uniforma.

Azbestul cu care ea a intrat în contact în acest fel a dus la dezvoltarea unui tip de cancer -mezoteliom malign.

În această săptămână, familia lui Adrienne Sweeney a primit daune în valoare de 247.000 de lire sterline, după ce a câștigat un proces intentat de cei trei copii ai ei.

„Mama nooastră iubitoare, la fel ca alte femei casnice, nu știa cât de periculos era să intre în contct cu praful de azbest de pe uniforma soțului ei și nu avea habar despre riscul pe care acesta îl reprezenta pentru sănătatea ei și a familiei ei”, a spus Kay Gibson, fiica victimei.

După ce se întorcea de la serviciu, William Sweeney, care a murit în anul 2008, la vârsta de 71 de ani, obișnuia să își îmbrățișeze soția, fiind încă îmbrăcat în uniforma murdară. În anii 1960, el a lucrat la o fabrică de boilere din Renfrew.

Adrienne Sweeney a murit în 2015, de mezoteliom malign, la vârsta de 75 de ani.

Un judecător a hotprât că foștii angajatori ai lui William, Babcock International, ar trebui să le plătească daune urmașilor acestuia și soției lui.

Sfârșitul Lumii vine pe 27 iulie? Ce spun Profețiile... Un bărbat și-a pus un plasture cu usturoi pe deget și a așteptat! Ce i s-a întâmplat în scurt timp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x