Antena Căutare

A născut singură, pe podeaua din baie, fără să știe că era însărcinată în nouă luni: „A fost cel mai mare șoc al vieții mele”

Are 23 de ani, este fotomodel și a născut în zece minute, pe podeaua din baie. Tânăra mămică habar n-avea că era însărcinată în nouă luni, în momentul în care i s-a făcut rău. Cum explică medicii sarcina total atipică?

A născut singură, pe podeaua din baie, fără să știe că era însărcinată în nouă luni: „A fost cel mai mare șoc al vieții mele” Galerie
Erin Langmaid și fetița ei, Isla

Erin Langmaid, din Melbourne, Australia, a devenit mamă la 23 de ani. Tânăra, care lucrează ca model, nu a avut nici cea mai mică bănuială că ar fi însărcinată.

În ultimele nouă luni, Erin a fost nevoită să își mențină silueta, pentru a-și putea onora contractele de modelling. În tot acest timp, a continuat să își cu regularitate injecțiile contraceptive. Într-o seară, a început să se simtă rău. S-a dus în baie, unde s-a părbușit pe podea, de durere. Zece minte mai târziu, fiica ei a venit pe lume.

A născut singură, pe podeaua din baie, fără să știe că era însărcinată în nouă luni: „A fost cel mai mare șoc al vieții mele”

Erin Langmaid

Iubitul ei, Dan Carty a auzit țipete din baie, așa că s-a dus imediat să vadă ce se întâmplase. Nimic nu l-ar fi putut pregăti pentru ce a văzut.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

După naștere, bebelușul nu respira. Când a văzut că cea mică devine cianotică, proaspătul tată a pus mâna pe telefon și a sunat la ambulanță. Datorită reacției rapide a medicilor, micuța Isla și-a revenit și este un bebeluș perfect sănătos.

A născut singură, pe podeaua din baie, fără să știe că era însărcinată în nouă luni: „A fost cel mai mare șoc al vieții mele”

Erin și iubitul ei, Dan Carty

Însărcinată în nouă luni, fără niciun simptom

Erin a avut ceea ce medicii numesc o „sarcină criptică”. Se estimează că aproximativ una din 450-475 de femei află că este însărcinată la aproximativ 20 de săptămâni de sarcină, în timp ce una din 2.500 de femei află abia în momentul în care intră în travaliu. Acest tip de sarcină „misterioasă”, „ascunsă”, nu poate fi detectată prin metode convenționale.

E mort de 453 de ani, dar încă se joacă cu mintea ta! Cine a fost, de fapt, Nostradamus! A trăit o tragedie imensă și a ... Un bunic și-a scos ceainicul din vitrină și a devenit milionar! De unde provenea, de fapt, obiectul primit moștenire de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x