Antena Căutare

A rămas fără un picior, după o luptă cu o boală cumplită. Acum, este model și arată tuturor că orice trup este perfect

Are 23 de ani, dar știe deja ce înseamnă suferința și sacrifiul. A rămas fără un picior, după o luptă pierdută cu o boală cumplită. Ar fi putut să se izoleze, să-și trăiască viața ascunzându-se de privirile oamenilor, dar a ales să demonstreze că orice trup este frumos și merită admirat.

Are 23 de ani, dar știe deja ce înseamnă suferința și sacrifiul. A rămas fără un picior, după o luptă pierdută cu o boală cumplită. Ar fi putut să se izoleze, să-și trăiască viața ascunzându-se de privirile oamenilor, dar a ales să demonstreze că orice trup este frumos și merită admirat. „Boala a luat o parte din mine, dar mi-a dat o carieră!”

Bernadette Hagans are 23 de ani. La vârsta la care multe tinere încă descoperă ce înseamnă să fii adult, să ai responsabilități și să treci peste greutățile ce ți se ivesc în cale, ea știe deja ce înseamnă suferința și sacrificiul.

Tânăra este o lecție de viață, în carne și oase. În 2017, o formă rară și agresivă de cancer a lăsat-o fără un picior. Nu s-a lăsat înfrântă, nu s-a ascuns. Bernadette a devenit model, apărând în campanii pentru cele mai mari magazine de haine din Belfast, Irlanda.

A rămas fără un picior, după o luptă cu o boală cumplită. Acum, este model și arată tuturor că orice trup este perfect

Povestea ei a început în 2017, cu o durere acută în coapsă. Nu a luat-o în seamă, punând disconfortul pe seama faptului că abia se mutase într-un apartament situat la un etaj superior. „Urcam și coboram scări în fiecare zi, am crezut că era febră musculară”, a explicat ea.

Durerea nu a dispărut. După câteva zile, Bernadette și-a dat seama că ceva era în neregulă, așa că a mers la doctor. Din decembrie 2017 până în august 2018, nimeni nu a putut să îi dea un diagnostic sau o cauză a durerii ce devenea din ce în ce mai intensă. În vara anului trecut, un specialist a trimis-o să facă un CT. Așa a venit și diagnosticul: sarcom sinovial.

A rămas fără un picior, după o luptă cu o boală cumplită. Acum, este model și arată tuturor că orice trup este perfect

Sarcomul sinovial este o formă agresivă de cancer, ce afectează celulele din tendoane și din apropierea articulațiilor. Veștile rele nu s-au oprit aici. Medicii au fost fermi, singurul mod de a-i salva viața era amputarea.

Un an mai târziu, viața ei era complet schimbată. O postare pe Instagram i-a readus speranța. Bernadette a fost recrutată de agenția de modele Zebedee Management, ce se ocupă de promovarea persoanelor cu dizabilități.

A rămas fără un picior, după o luptă cu o boală cumplită. Acum, este model și arată tuturor că orice trup este perfect

„A fost o nebunie. Pierdeam timpul pe Instagram într-o seară și am văzut o postare a unei agenții care căuta modele cu dizabilități. Le-am scris un mesaj și de acolo a început totul. M-au rugat să le trimit câteva fotografii. Inițial, am refuzat, nu mi-am imaginat vreodată că aș putea fi model, dar mi-am dat seama că aș fi ratat o ocazie cu care sigur nu m-aș mai fi întâlnit vreodată.

Din acel moment, viața mea s-a schimbat total. Am zile în care merg și la câte trei ședințe foto. E minunat, nici nu mai am timp să mă gândesc la ce am pierdut”, a povestit Bernadette.

O laudă macabră pe rețelele sociale, dovadă la proces: ce au pățit niște vânători... Unde se afla Alexandra, fiica lui Liviu Dragnea, în timp ce tatăl său intra în închisoare! De ce nu a venit la penitenci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x