Antena Căutare

A renunțat la un aliment banal și a slăbit subit primele 50 de kg. Povestea spectaculoasă a bărbatului care cântărea 300 de kg

După ce mulți l-au avertizat că va muri prematur din cauza stilului de viață haotic, Beau Griffin a decis să pună piciorul în prag și să slăbească. Iată la ce aliment a renunțat și l-a făcut să piardă primele 50 de kilograme!

A renunțat la un aliment banal și a slăbit subit primele 50 de kg. Povestea spectaculoasă a bărbatului care cântărea 300 de kg Galerie
A renunțat la un aliment banal și a slăbit subit primele 50 de kg. Povestea spectaculoasă a bărbatului care cântărea 300 de kg | Shutterstock

Beau Griffin are 39 de ani și este din Las Vegas, iar toată viața lui a fost supraponderal. Greutatea sa fizică scăpase de sub control atât de tare, încât, la un moment dat, s-a gândit să își ia viața:

„Sinuciderea mi-a trecut prin minte o dată sau de două ori, pentru că simțeam că sunt o povară pentru familia mea.”, a declarat Griffi pentru today.com./„Devenea deprimant. Am avut câteva gânduri negative în acel moment. Din fericire, nu a durat prea mult. Mi-am zis: <<Nu asta este soluția. Trebuie să găsesc altceva!>>”

De atunci, Griffin a reușit să slăbească 204 kilograme, suferind și o operație de îngustare a stomacului. Iată modul banal prin care a dat jos primele kilograme!

Citește și: Un tânăr care cântărea 610 kilograme a doborât un record slăbind 547 de kilograme. Cum arată astăzi Khalid bin Mohsen Shaari

Bărbatul ajunsese să cântărească 300 de kilograme

Beau Griffin a dezvăluit că și părinții lui au fost supraponderali toată viața și nu au știut cum să îl ajute atunci când a început să se îngrașe în copilărie. În plus, el își amintește cum tatăl său a „încurajat” întotdeauna lăcomia, folosind replici de genul: „Poți să mănânci toate astea? Bravo!”

Așa că, treptat, mâncarea a început să devină cel mai bun prieten al lui Beau Griffin, devenind soluția pentru toate emoțiile prin care trecea. Indiferent că era supărat sau fericit, bărbatul se „recompensa” cu un tort sau fast-food.

În anul 2014, Griffin ajunsese să cântărească 300 de kilograme, potrivit sursei citate mai sus. Acest lucru nu i-a afectat doar mobilitatea, ci și stima de sine.

Punctul de cotitură s-a petrecut atunci când un prieten pe care îl admira extrem de tare l-a făcut egoist și i-a spus că va muri:

„<<Trebuie să schimbi situația, pentru că, la greutatea ta, ești practic o bombă cu ceas. Ar putea fi oricând și s-a terminat.>>”, își amintește că i-a spus prietenul său, potrivit sursei citate mai sus.

Alimentul banal în minus care l-a făcut să dea jos subit aproape 50 de kilograme

Astfel, Griffin a început să se intereseze de chirurgia bariatrică, însă medicii i-au spus că înainte de procedură ar trebui să slăbească câteva kilograme. El a renunțat la sucurile pe care le bea până atunci și a slăbit, într-un timp record, primele 45 de kilograme.

În anul 2015, bărbatul a trecut prin operația de îngustare a stomacului. Ulterior, pe lângă porțiile mici, el a început să facă mai multă mișcare, iar, în anul 2020, a recurs la o serie de intervenții pentru a-și îndepărta excesul de piele de pe corp.

Transformarea spectaculoasă i-a adus primul loc în cadrul concursului „Submit Your Fit” , care a avut loc în acest an și care premiază astfel de schimbări corporale în rândul membrilor EoS Fitness, un lanț de săli de sport, potrivit today.com.

Acum, Beau Griffin a început să își trăiască din nou viața la maxim, călătorind și având inclusiv curajul să sară cu parașuta.

Aici imagini cu transformarea uluitoare a lui Beau Griffin:

Citește și: Catinca Roman a slăbit 15 kilograme într-un timp record. La ce alimente a renunțat și cum arată în prezent

Ce mesaj revoltător a putut primi un client care a comandat un vin la restarant și a vrut și gheață... O femeie a găsit o pisică cu aripi. Cum arată animalul bizar care a uimit internetul | VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x