Căutare Live

A stat îngropat timp de 40 de zile, iar apoi a înviat! Povestea incredibilă a fachirului Sadhu Haridas

O poveste incredibilă a impresionat, de-a lungul anilor, oameni din toate colțurile lumii, căci aceasta spune că Sadhu Haridas, un cunoscut fachir, a stat îngropat timp de 40 de zile, după care a înviat.

O poveste incredibilă a impresionat, de-a lungul anilor, oameni din toate colțurile lumii, căci aceasta spune că Sadhu Haridas, un cunoscut fachir, a stat îngropat timp de 40 de zile, după care a înviat.

Publicată în celebrul cotidian ”New York Times”, în 1880, povestea acestuia spune fachirul Sadhu Haridas cunoștea arta de a se întoarce la viață chiar și după câteva luni de stat îngropat în pământ. Mai mult de atât, acesta nu este singurul, căci de-a lungul timpului, Fachirul Haridas şi Maharajul de Punjab, Ranjit Singh, au devenit cunoscuţi în întreaga lume în urma unei poveşti publicate în 22 august 1880 în publicaţia New York Times.

Curios despre existența unui yoghin care trăia în munți și despre care se spunea că reușea să-și controleze corpul și energia vitală, Maharaj a cerut ca fachirul să fie adus la curte şi l-a obligat pe acesta să-i demonstreze că poate să facă acest lucru pentru a fi sigur că nu era o înşelătorie la mijloc.

Înainte de înmormântare, acesta a urmat o dietă cu lapte, iar înainte de a fi înmormântat a înghit o fâşie de pânză pe care a scos-o imediat la loc, procedeul fiind realizat pentru a-şi curăţa stomacul. Într-un final, el şi-a închis toate deschiderile corpului cu ceară aromată şi şi-a încrucişat mâinile pe piept, după care a intrat într-o stare de moarte aparentă, oprindu-şi respiraţia şi bătăile inimii.

Sub privirile celor din jur, a Maharajului, a nobililor care îl asistau, precum şi a unui număr de medici francezi şi englezi, corpul a fost depozitat într-o cutie de lemn pe care Maharajul şi-a pus sigiliul şi a fixat, cu propriile mâini, un lacăt mare. Aceasta a fost îngropată în grădină, iar pe mormânt a fost plantat orz.

Potrivit relatării căpitanului Osborne, în a 40-a zi când cutia în care era fachirul a fost scoasă din pământ şi deschisă, omul a fost găsit rece şi ţeapăn, exact cum era atunci când a fost îngropat. Corpul său a fost spălat cu apă caldă, masat şi în scurt timp acesta s-a întors la viaţă, spre surprinderea tuturor celor prezenţi.

Sursa: romaniatv.net, www.martialdevelopment.com


Semnificații dubioase: Acestea sunt prenumele considerate satanice de către preoți!... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri