Antena Căutare

A vrut să-și remobileze casa, însă nu se aștepta să găsească asta când a golit locuința. Ce se afla în unul dintre pereți

Postarea unei femei care a urcat pe internet imagini din locuința sa a devenit virală. Tânăra, care își remobila locuința, a descoperit o intrare secretă care i-a provocat, pe lângă curiozitate, și teamă.

colaj de imagini cu o usa secreta si locuinta veche Galerie
Tânăra, care își remobila locuința, a descoperit o intrare secretă care i-a provocat, pe lângă curiozitate, și teamă | Shutterstock.com & Facebook

Conform The Mirror, femeia le-a explicat că tocmai se mutase și se afla în plin proces de renovare a proprietății când a dat peste o încăpere ciudată. N-a avut curaj să o inspecteze, în schimb a hotărât să afle care e scopul ei cu ajutorul internetului.

Astfel, și-a întrebat prietenii de pe Facebook dacă au idee ce reprezintă acea mini ușă, însă s-a lovit de confuzia utilizatorilor. În fotografiile publicate pe rețeaua de socializare, tânăra a arătat cum se deschide, dar și ce se află dincolo de ea.

Citește și: Creatura ciudată, cu chip uman și corp de pasăre, care a fost prinsă în plasele unui pescar. Ce este

Odată ce ușa era deschisă, se putea observa o gaură care cobora. Încă de când s-a viralizat, în secțiunea de comentarii au început să ajungă numeroase mesaje de la cei care încercau să găsească o întrebuințare părții respective a casei.

Ce poate fi ușa misterioasă găsită de femeie în noua ei locuință

Una dintre persoanele care au lăsat un comentariu părea sigură că este vorba despre un jgheab de rufe, deoarece multe case din respectiva zonă beneficiau de unul. Ea explica faptul că prin intermediul culoarului, hainele pot fi trimise cu ușurință în camera destinată spălării lor.

Citește și: Masha Teyla, femeia cu ochi cosmici din industria modei. De ce este numită elf sau chiar extraterestru

Dar un alt utilizator a găsit un argument contra: ”Trebuie să existe spațiu pentru o cămașă sau o pereche de blugi, nu peste o întreagă mașină de haine.”

Un alt internaut spunea că misterioasa ușă este un compartiment folosit de livratori, care pot lăsa în siguranță produsele. Altcineva s-a gândit că respectiva gaură poate duce la un coș de gunoi - în acest fel, atunci când podeaua este măturată, murdăria poate fi împinsă direct în gaură.

Nici glumele nu au lispit: ”Pe acolo intră Zâna Măseluță”, a scris cineva. Alții s-au gândit, pur și simplu, la Stuart Little’s house.

Citește și: Eugenia Cooney are chip de păpușă, dar corpul ei îi face pe bărbați să fugă. Cum arată de la gât în jos

Creatura ciudată, cu chip uman și corp de pasăre, care a fost prinsă în plasele unui pescar. Ce este... Misterul pământului care face valuri atunci când pășești pe el. Explicația imaginilor care par trucate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x