Masha Teyla, femeia cu ochi cosmici din industria modei. De ce este numită elf sau chiar extraterestru

Masha Tyelna este una dintre femeile care schimbă complet ideea de frumusețe pe care societatea o impune în zilele noastre.

Frumoasa Masha Tyelna, în vârstă de 21 de ani, este originară din Harkov, Ucraina

Instagram

Modelul este captivant prin unicitatea ochilor ei. Nu este la fel ca toate celelalte femei și îi place să fie așa. Din fericire a reușit să se impună și acum le ajută pe femeile din jur să aibă mai multă încredere în ele chiar dacă nu se încadrează în standardele de frumusețe impuse de societate.

Cei mai frumoși oameni sunt cei care nu se dezic de principiile lor de viață.

Ochii cosmici ai modelului Masha Tyelna

Frumoasa Masha Tyelna, în vârstă de 21 de ani, este originară din Harkov, Ucraina. În lumea modei a reușit să se diferențieze datorită ochilor ei neobișnuiți, luminoși, mari și cu adevărat unici.

Citește și: Sarah McDaniel are o frumusețe răpitoare, dar ascunde un detaliu pe care puțini îl observă. Modelul face ravagii pe internetÎntr-unul dintre interviurile ei, Masha a declarat că ascensiunea ei în lumea modei s-a produs accidental. Potrivit acesteia, totul s-a întâmplat în urmă cu 6 ani, în timp ce ea, împreună cu familia, făceau cumpărături la Kiev.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată pentru ea. Dintr-o elevă obișnuită, în numai trei luni s-a transformat într-un model de top care acum participă la Săptămâna Modei de la Paris.

Între timp, Masha a lucrat deja cu nume mari din industria modei, precum Givenchi, Yves Saint Laurent, Mui Miu, Nina Ricci, Dries van Noten și multe altele. În plus, Masha Tyelna a pozat pentru cele mai reprezentative reviste internaționale de modă.Poate că nu se potrivește cu canoanele standard ale frumuseții, dar ochii ei de înger o fac unică, ca nimeni altcineva. Adesea, ea este numită fashion icon sau elf cu ochi de înger. Masha mai este cunoscută ca femeia cu cei mai mari ochi din industria modellingului.

Maria Oz este femeia cu cei mai mari ochi din lume

O tânără din Ucraina pe nume Maria Oz a devenit cunoscută pretutindeni datorită faptului că are cei mai mari ochi din lume.

În prezent, Maria Oz, fata cu cei mai mari ochi din lume, susține că nu a recurs la vreo operație estetică pentru a-și mări ochii. Aceasta a explicat în repetate rânduri că a moștenit frumusețea și mărimea ochilor de la tatăl său.Maria este adesea acuzată că face fotografii false, dar nu acordă atenție comentariilor deoarece se filmează mai mereu naturală, fără filtru sau modificări, arătând tuturor cum arată cu adevărat. Maria alege să se posteze, de cele mai multe ori, în mediul online extrem de naturală, fără pic de machiaj pe chip. Vestimentația sa este una obișnuită atunci când nu se lasă pe mâna stiliștilor pentru pictoriale.

Datorită modului în care arată, și Maria Oz se bucură de o strălucită carieră ca model.

Aceasta a fost recunoscută în timp de mari reviste de beauty și modă care au dorit să lucreze cu ea. Maria a devenit un fotomodel extrem de cunoscut și căutat pentru unicitatea chipului său.

Ultimele știri