Antena Căutare

Această tânără a cheltuit o avere pentru a arăta ca un robot, însă oamenii o consideră acum un „extraterestru”. Cum arăta înainte

Lina Lorenzen susține că a cheltuit în jur de 150.000 de lire sterline pentru a-și modifica trupul astfel încât să arate ca un robot. În prezent, 80% din suprafața corpului ei este acoperită de tatuaje, iar modificările extreme includ și două perechi de coarne.

Această tânără a cheltuit o avere pentru a arăta ca un robot, însă oamenii o consideră acum un „extraterestru”. Cum arăta înainte Galerie
Această tânără a cheltuit o avere pentru a arăta ca un robot, însă oamenii o consideră acum un „extraterestru”. Cum arăta înainte | Profimedia

Lina Lorenzen este din San Francisco și, în prezent, este tattoo artist. Ea sueține că toată viața și-a dorit să se dedice artei corporale și să facă din propriul trup un loc pe care să își exprime creativitatea, potrivit Profimedia și dailystar.co.uk.

Cunoscută și sub numele de Cigno, tânăra dezvăluie, însă, că odată cu cel mai recent tatuaj, care imită aspectul unui robot, cei mai mulți oameni o compară cu un extraterestru, ceea ce devine extrem de supărător.

Citește și: Acest bărbat a cheltuit toți banii din lume pentru a arăta așa, însă oamenii îl strigă acum „omul demon”. Cum arăta înainte

Lina: „Oamenii îmi spun că nu au mai văzut vreodată pe cineva ca mine”

Întrebată cum îi afectează viața amoroasă faptul că înfățișarea ei imită un robot, Lina a dezvăluit că au existat momente când oamenii au tratat-o doar ca pe un ambalaj.

„Oamenii de pe stradă tind să mă abordeze și să îmi spună că nu au mai văzut vreodată pe cineva ca mine. De multe ori, am fost numită extraterestru. Deși există și persoane care îmi admiră înfățișarea, majoritatea mă judecă. Problema este că oamenii au tendința de a-și construi așteptări pe baza a cum arăți. Mereu mi se întâmplă să fiu considerată o ciudată, fără ca măcar să mi se acorde o șansă să demonstrez cine sunt pe interior.”, a dezvăluit Lina, citată de dailystar.co.uk.

Cum arăta Lina înainte de transformarea fizică radicală

Tânăra, care se mândrește cu 112.000 de urmăritori pe rețelele de socializare, a împărtășit, recent, o fotografie care o surprinde înainte de schimbarea radicală prin care a trecut.

„Am două implanturi în frunte care arată ca niște coarne. Sunt făcute din silicon. Mi-am ras părul în urmă cu câțiva ani și mi-am tatuat scalpul în întregime, precum și alte părți ale corpului (sânii, posteriorul...). Îmi propun să fiu tatuată din cap până în picioare. Aproape că nu mai există niciun spațiu gol pe pielea mea, dar nu mă voi opri până când întregul meu corp nu este acoperit.”, a mai precizat Lina, citată de sursa menționată mai sus.

Ea mai consideră că pierderea în greutate a fost „una dintre cele mai mari” transformări ale sale. Acum, Lina speră să îi încurajeze și pe alții să își îmbrățișeze adevăratul sine.

„În ziua în care am reușit să renunț la orice teamă că voi fi judecată am simțit că pot să fiu eu însămi.”, a mai adăugat ea.

Citește și: „Am 800 de tatuaje și nu am voie să intru în baruri”. Cum arată femeia pe care toți o ocolesc atunci când o văd pe stradă

O româncă face senzație în Marea Britanie după ce a ales să devină șofer de TIR. Cine e și cum arată Loredana Zainea... O tânără a dezvăluit din ce se face lufa, buretele natural folosit de mulți la baie sau la spălatul vaselor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x