Antena Căutare

„Am 800 de tatuaje și nu am voie să intru în baruri”. Cum arată femeia pe care toți o ocolesc atunci când o văd pe stradă

Pe stradă toți o ocolesc, însă cea mai tatuată femeie din Marea Britanie ascunde o poveste tristă. Cum a ajuns Melissa Sloane să aibă 800 de tatuaje și de ce nu poate renunța la acest „viciu”.

imagini melissa sloan femeie cu 800 de tatuaje
Pe stradă, toți se feresc de ea, dar Melissa Sloan ascunde o poveste tristă. Cum a ajuns să fie acoperită complet de tatuaje | Capturi TikTok

Melissa Sloan, din Powys, Țara Galilor, își face câte trei tatuaje pe săptămână, dar nu se aștepta ca pasiunea sa o lase fără prieteni. Tânăra care a fost poreclită „Crayola” spune că desenele de pe piele i-au distrus complet viața socială, deși în spatele acestora se ascunde o poveste tristă de viață.

Pe stradă, toți se feresc de ea, dar Melissa ascunde o poveste tristă. Cum a ajuns să fie acoperită complet de tatuaje

Melissa Sloan este cu siguranță o mamă atipică. Femeia în vârstă de 46 de ani are șapte copii, dar asta nu o oprește din a se tatua de 3 ori pe săptămână. Mai mult, aceasta spune că uneori își face desenele chiar singură cu un aparat cumpărat de pe Internet. Astfel, a reușit să ajună la performanța de a avea 800 de tautaje, împrăștiate pe tot corpul, însă pasiunea ei i-a adus respingerea celor din jur, transmite dailymail.co.uk.

Aceasta a dezvăluit că prinul tatuaj și l-a făcut la vârsta de 20 de ani și de atunci, și-a acoperit aproape întreg corpul, dar și fața cu diverse simboluri. Datorită acestei „trăsături” inedite, ea chiar a primit porecla de Crayola de la prietenii săi, dar între timp, viața ei socială a avut de suferit.

Potrivit declarațiilor ei, din cauza înfățișării deosebite pe care o are ea a primit interdicție de a mai intra în anumite baruri. Pasiunea ei i-a adus de asemenea și unele probleme de sănătate, dar în spatele acesteia se află o motivație mai mare.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și: Cel mai de temut motociclist, așa cum nu a mai fost văzut până acum. Cum arată înainte să își acopere corpul cu tatuaje

Deși unele tatuaje s-au infectat, iar în unele zone pielea nu s-a cictrizat cum trebuie, susține că nu va renunța să facă asta „până la sfârșitul vieții” pentru că totul a început ca un mod de a depăși traumele trăite în copilărie.

La începutul acestui an, Gavin Sloan, fratele ei mai mare, a fost condamnat la 21 de ani de închisoare pentru o serie de violuri îngrozitoare și agresiuni sexuale împotriva altor copii.

„Tatuajele mele mă ajută să acopăr cicatricile emoționale pe care Gavin le-a lăsat în urmă”, a spus Melissa. Sunt masca mea și mă ascund de lumea în spatele lor. Dar acum, că el este în închisoare, în sfârșit, pot începe să fiu liberă din nou”, a mai adăugat.

Femeia, mamă a șapte copii, a mai povestit că plângerea ei nu a fost luată în serios de poliție și că el nu a fost niciodată acuzat de presupusele infracțiuni împotriva ei. Melissa și Gavin au crescut în Kidderminster împreună cu mama lor, Doris, și alți doi frați. Melissa fiind cu un an mai mică decât fratele ei.

„Eu și Gavin avem aceeași mamă, dar tați diferiți, dar am fost crescuți ca frate și soră. De mici, am împărțit o baie împreună, așa cum fac frații”, a spus ea. Însă, atunci când Melissa avea 6 ani, lucrurile au luat o întorsătură dureroasă care se poate „citi” astăzi pe pielea ei.

Citește și: Femeia care e judecată pentru că are tot corpul plin de tatuaje a cheltuit o mică avere pe intervenții. Din ce face bani acum

De atunci, însă aceasta și-a întemeiat propria familie, care chiar și-a lăsat semnătura asupra ei, la propriu. De ce mai multe ori, soțul ei în vârstă de 56 de ani este cel care o tatuează acasă, iar doi dintre copiii lor i-au urmat modelul.

Ce înseamnă dacă ai visat un accident de mașină. Semnificația pe care trebuie neapărat s-o afli... A observat ceva mișcându-se lângă el și când a întors capul a observat această creatura ciudată. Ce este...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x