Antena Căutare

Acest bărbat este un exemplu de curaj și de luptă pentru noi toți! A ajuns campion la surf deși nu vede. Se ghidează după sunetul valurilor!

Nu renunța niciodată la visurile tale! Aceasta este deviza unui bărbat care deși nu vede este campion la surf.

Nu renunța niciodată la visurile tale! Aceasta este deviza unui bărbat care deși nu vede este campion la surf.

Brazilianul Derek Rabelo s-a născut orb din cauza unui glaucom. În locul său de baștină, toată lumea practică surf. El a visat dintotdeauna să poate face și el acest lucru, dar problema lui de vedere nu l-a împiedicat în acest sens.

A început să exerseze în fiecare zi de pe când avea 17 ani. Sprijin permanent i-a fost tatăl său. „Ascult și simt oceanul. Fiecare val face un sunet diferit și mă ajută să decid pe ce parte a valului vreau să urc”, spune Derek.

Acum, Derek are 24 de ani și este un profesionist în surfing. El este exemplul concret al faptului că nimic pe lume nu te poate opri să faci ceea ce îți dorești.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Foto: trendingposts

O femeie a fost surprinsă în timp ce și-a obligat tatăl să sară pe șinele metroului și să aștepte moartea!... Localnicii unui sat dorm chiar și cu săptămâna. Cum se explică acest fenomen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x