Antena Căutare

Acesta e baiatul care a trait cinci ani in padure!

"Mowgli" a aparut acum fix un an in Berlin. A declarat ca dupa ce mama i-a murit s-a refugiat, cu tatal sau, in codrii! Dupa decesul acestuia, a urmat Nordul, asa cum i s-a lasat cu limba de moarte. Dupa care nu-si mai aminteste nimic!

Baiatul din

foto: imagine a aparut, acum fix un an, intr-o sectie de politie din Berlin. A spus ca nu stie cum il chema, ce este cu el, doar ca a stat cinci ani intr-o padure. La inceput, oamenii legii au crezut ca e vorba despre o gluma proasta. Dar, de peste 350 de zile incearca sa lamureasca misterul.

La inceput, i-au spus "baiatul din padure". Apoi l-au botezat Ray. Au aflat ca mama sa, Doreen, murise si ca, imediat dupa deces, se refugiase in padure, impreuna cu tatal sau, Ryan. Inainte de moartea acestuia, i-a lasat cu limba de moarte sa "urmeze Nordul, pentru a gasi civilizatia". Ceea ce a si facut.

"A trecut un an de zile, dar misterul ramane", a declarat Thomas Neuendorf, de la politia berlineza. "Spune ca s-a nascut in 1994, dar nu ai stie nimic altceva. I-am comparat ADN-ul sau cu cel al persoanelor declarate disparute la nivel international, am facut anunturi publice, i-am trimis amprentele digitale in toata lumea dar nu am putuit primi niciun raspuns", a adugat Neuenord. El a mai precizat ca e greu de crezut ca cineva poate trai, cinci ani, intr-o padure de langa Berlin fara ca cineva sa-l gaseasca. "Era imbracat curat si, cand am ajuns la locul in care zicea ca a stat, acesta nu parea al unui om care locuise aici cinci ani. "Eu si tatal meu mergeam rareori sa cumparam mancare la un supermarket din afra padurii", a spus Mowgli cel modern, desi niciuna dintre persoanele intervievate nu a confirmat ca l-a mai vazut.

foto: Der Spiegel

Cum a aparut tricolorul? Scurta istorie a drapelului romanesc... Vatican: S-au descoperit noi texte importante scrise de teologul crestin Origene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x