Antena Căutare

Actor, luat la bătaie de un spectator, după ce l-a împuns cu sulița pe Iisus, în timpul punerii în scenă a răstignirii. A primit o oală în cap

Nu, nu s-a întâmplat în România, dar probabil că nu ar fi fost imposibil. Chiar dacă suntem în Săptămâna Mare nu ai cum să nu zâmbeşti, măcar în colţul gurii, privind la acest moment, care s-a vrut a fi unul de o maximă seriozitate.

Nu, nu s-a întâmplat în România, dar probabil că nu ar fi fost imposibil. Chiar dacă suntem în Săptămâna Mare, nu ai cum să nu zâmbeşti, măcar în colţul gurii, privind la acest moment, care s-a vrut a fi unul de o maximă seriozitate.

Însă, un spectator prea implicat emoţional, a răbufnit. Scena răstinirii, în care Iisus este împuns cu suliţa de un soldat, i-a pus capac. Prezent la un eveniment dedicat Paştelui, un bărbat urcă pe scenă şi se dezlănţuie.

Actorul s-a ales cu un tratament dur. A primit o oală direct în cap. Scenele sunt absolut incredibile!

PINGELAP. În cel mai frumos loc colorat din lume, locuitorii văd în alb și negru. ”Ne tragem, toți, dintr-un rege care e... Era însărcinată cu tripleți atunci când doctorii au pus-o să aleagă care dintre bebeluși să trăiască! Ce s-a întâmplat a...
Cele mai populare nume de copii din Europa. Ce alegeri au făcut părinții pentru micuții lor
Specialiștii au stabilit care sunt cele mai populare nume de copii din Europa. Alegerea numelui...
Horoscopul zilei de 26 martie 2023. Scorpionii pierd bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 martie 202 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac. Aceștia...
Parteneri
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x