Adam și Eva au existat! Povestea din Biblie a fost demonstrată! Descoperirea istorică ce dă peste cap teoria evoluției

 
+2 click pentru
galerie

Mitul potrivit căruia Adam și Eva au fost primul bărbat și prima femeie de pe Pământ ar putea fi adevărat. O echipă de cercetători a descoperit că toți oamenii sunt descendenții unui singur cuplu care a trăit în urmă cu 100.000 – 200.000 de ani, după ce o catastrofă aproape că a distrus întreaga rasă umană.  

Descoperirea a fost făcută de o echipă de cercetători care a analizat codurile genetice la cinci milioane de animale, inclusiv oameni, din 100.000 de specii diferite.  

Studiul mai arată că 9 din 10 specii animale sunt, de asemenea, descendente ale unei singure perechi de exemplare adulte.

După cum scrie în Biblie, Adam și Eva au fost aleși să fie primii oameni de pe Pământ și primii părinți.  

Acest studiu a fost condus de cercetătorii Mark Stoeckle și David Thaler de la Universitatea din Basel, Elveția.

Potrivit cercetătorilor, 90% din speciile de animale care trăiesc în prezent provin din perechi ce au început să dea naștere cam în aceeași perioadă, în urmă cu mai puțin de 250 de milioane de ani – ceea ce ridică un semn de întrebare în privința teoriei evoluției oamenilor.  

Concluziile studiului generează un mister în privința motivului pentru care existența oamenilor a trebuit să o ia de la capăt în urmă cu o perioadă relativ scurtă de timp.

Ultima extincție cunoscută a fost în perioada dinozaurilor, în urmă cu 65 de milioane de ani – ceea ce duce la existența posibilității ca procesul evoluției oamenilor să fi fost încheiat și apoi reluat.

În plus, oamenii nu sunt surprinzător de similari din punct de vedere biologic cu toți ceilalți oameni de pe Pământ, ci și cu toate celelalte specii de animale.facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe