Căutare Live

Adolescentul japonez care a obținut anul trecut 9,25 la Evaluarea Naţională la Română a terminat cu coroniță primul an de liceu. Pentru el, BACUL va fi simplu!

Evacuat în Bacău după dezastrul de la Fukushima, un elev japonez uimeşte pe toată lumea. În trei ani a învăţat perfect româneşte, a obţinut 9,25 la Evaluarea Naţională la Limba şi literatura română şi este olimpic la istorie.

Evacuat în Bacău după dezastrul de la Fukushima, un elev japonez a uimit în 2015 pe toată lumea cu rezultatele uimitoare la Evaluarea Naţională.

În trei ani a învăţat perfect româneşte, a obţinut 9,25 la Evaluarea Naţională la Limba şi literatura română şi, în primul an de liceu, a ajuns olimpic la istorie. După un asemenea rezultat, Kevin Kashiwazaky s-a înscris la cel mai bun colegiu național din Bacău.

După primul an de liceu, a ajuns olimpic la Istorie, ba mai mult a luat Premiul I.

După Fukushima, destinul lui s-a schimbat total

Viața lui Kevin şi a familiei sale s-a schimbat brusc după data de 11 martie 2011, când la Fukushima s-a înregistrat cel mai mare cutremur din istoria Japoniei. Cu o magnitudine de 9,0 pe scara Richter, seismul a fost urmat de un violent tsunami.

Cutremurul a provocat şi explozia centralei nucleare din localitate. În urma dezastrului, peste 20.000 de oameni au murit sau au fost daţi dispăruţi, iar peste 160.000 au fost evacuați din localitate și din zonele învecinate ca urmare a riscului ridicat de radiații. Printre ei s-au aflat şi fraţii Kevin şi Marius Kashiwazaky care, împreună cu mama lor, locuiau la mai puţin de 200 de kilometri de Fukushima.Cei doi fraţi şi-au adunat în grabă strictul necesar şi, împreună cu mama lor, Maria Kievici, au fost îmbarcaţi într-un avion militar românesc şi au ajuns în satul Verşeşti, comuna Sănduleni, pe malul Tazlăului, unde Maria are o soră, pe Gabriela Kievici. În momentul dezastrului, Maria era despărţită de soţul său japonez şi avea dublă cetăţenie, la fel ca şi cei doi copii ai săi, astfel că aceştia au fost consideraţi refugiaţi români.

Cum te îmbolnăveşte internetul. Vezi ce se intamplă în corpul tău când stai la calculator... Își devorau semenii, după care făceau unelte din oasele lor. Cum trăiau strămoșii noștri, acum 40.000 de ani...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri