Antena Căutare

Ai puterea să nu plângi? Un cățeluș salvat după ce şi-a petrecut ultimii trei ani între doi pereţi. Acum, se teme de spaţiile deschise

Un câine din Rusia a stat închis  într-un spaţiu închis timp de trei ani. Patrupedul a fost înghesuit de fostul stăpân  într-un spaţiu restrâns, în spaţiul dintre zidul unui bloc şi un magazin. Pe atunci, cățelușul era doar un pui și nu bănuia că va sta în captivitate ani întregi.

Un câine din Rusia a stat închis într-un spaţiu închis timp de trei ani. Patrupedul a fost înghesuit de fostul stăpân într-un spaţiu restrâns, în spaţiul dintre zidul unui bloc şi un magazin. Pe atunci, cățelușul era doar un pui și nu bănuia că va sta în captivitate ani întregi.

Cum a supraviețuit atâta timp? Locatarii blocului l-au hrănit permanent, timp în care animăluţul a devenit prea mare să mai poată fi scos de acolo cu uşurinţă. Căţelul a trebuit să îndure iernile din Siberia cu temperaturi de minus 30 grade, lătrând după ajutor de fiecare dată când auzea un zgomot.

În cei trei ani, oamenii care au vrut să îl salveze nu au putut face nimic pentru bietul animal, decât să îl numească Chateau D’if, după numele unei închisori-fortăreţe din largul coastelor Marsiliei.

În cele din urmă, câinele anxios în fața spațiilor deschise a fost eliberat, deși adaptarea la libertate nu va fi deloc ușoară.

Casanova, ia lecții! Ea este zodia care va schimba des partenerii în 2017 şi va alerga mai mult după aventuri... A încercat să distrugă religia, dar... Elena Ceaușescu purta în permanență o iconiță în poșetă!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x