Antena Căutare

Casanova, ia lecții! Ea este zodia care va schimba des partenerii în 2017 şi va alerga mai mult după aventuri

Pentru unii, dragostea e o constantă, pentru alții, ea e o himeră după care aleargă. În 2017, chiar și Casanova ar avea destule motive să-i invidieze pe nativii Gemeni, unii care vor alerga „din floare în floare”, în căutarea iubirii adevărate.

Pentru unii, dragostea e o constantă, pentru alții, ea e o himeră după care aleargă. În 2017, chiar și Casanova ar avea destule motive să-i invidieze pe nativii Gemeni, unii care vor alerga „din floare în floare”, în căutarea iubirii adevărate.

Gemeni: pe tot parcursul anului trebuie să fiți mai ponderate în ceea ce privește finanțele voastre. Poate veți fi tentate să cheltuiți mai mult decât vă ține buzunarul, mai ales în prima jumătate a anului.

De aceea ar fi bine să puneți o rezervă de o parte, pentru zile negre, pentru că nu se știe niciodată când veți avea nevoie să ieșiți dintr-o situație neașteptată. Între aprilie și iulie, veți fi cu adevărat fermecătoare, veți avea dorința de a vă aranja mai mult sau de frecventa des saloanele de frumusețe.

Efectele nu vor întârzia să apară: tot mai mulți admiratori și complimente care vă vor face să vă crească încrederea în propria persoană.

Dragoste: Ești single? Nu vă e teamă să fiți singure, de obicei, sau să vă aruncați în relații care vă încântă la început, dar care de cele mai multe ori se dovedesc a nu rezista în timp. Asta dacă nu ați întâlnit o persoană cu adevărat interesantă, care să vă convingă prin inteligența ei și prin simțul umorului că vă poate face față. Într-o relație: Cuplul vostru devine din ce în ce mai solid începând cu luna octombrie, potrivit glamour.ro.

Până atunci sunt posibile tot felul de discuții și de dezbateri, care mai de care mai aprinse și mai orientate spre un deznodământ destul de puțin pacifist. Doar că ceea ce aparent va părea distructiv, se va dovedi un adevărat ciment care vă va întări relația.

Video VIRAL! Cel mai frumos cadou pentru o fetiţă din partea tatălui aflat pe front. Internauţii, emoţionaţi până la lac... Ai puterea să nu plângi? Un cățeluș salvat după ce şi-a petrecut ultimii trei ani între doi pereţi. Acum, se teme de spa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x