Antena Căutare

Alerta pe Pamant! Eruptiile solare se vor intensifica in 2013. Cum va fi afectata omenirea

Amenintarea vine de la Soare in 2013! Cea mai mare stea din sistemul nostru solar va erupe cum n-a mai facut-o de 11 ani, spun cercetatorii. Daca in multe parti ale planetei oamenii se vor bucura de aurore boreale, in alte parti comunicatiile ar putea fi date peste cap. Medicii avertizeaza ca am putea avea probleme mari si daca ne expunem prea mult la soare.

Astfel de eruptii solare, cum le spun cercetatorii, explozii cum le stim cu totii, vor fi tot in 2013. Expertii spun ca, la anul, Soarele va atinge apogeul activitatii

Iar exploziile solare pot ajunge si pe Pamant. Materia poate produce la poli aurore boreale. Exista insa si parti negative ale activitatii intense a Soarelui. Satelitii care au circuite destul de sensibile se pot strica.

Medicii avertizeaza chiar ca putea avea probleme daca ne expunem prea mult la soare. Pielea noastra este agresata de radiatiile ultraviolete, iar aceste radiatii contribuie din plin la fenomenul de imbatranire cutanata.

Si NASA a tras un semnal de alarma asupra acitivitatii sorelui in 2013. Eruptiile puternice ar putea influenta campul magnetic al Pamantului.

Previziunile astrale pentru anul 2013: Cum vom sta cu banii in noul an... VIDEO! Chefurile romanilor din seara de Revelion fac furori pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x