Antena Căutare

VIDEO! Chefurile romanilor din seara de Revelion fac furori pe internet

Romanii care n-au avut bani sa mearga la restaurant de Revelion si-au transformat sufrageria in ring de dans. Altii au ales cluburile pentru distractie. Indiferent unde au petrecut, multi au devenit vedete pe internet. Dupa ce au dansat, au cantat, au mancat si au baut, unii fara masura, oamenii s-au filmat si au postat filmuletele pe net.

"Dansul pinguinului" inca este cap de lista la petrecerile romanilor, dar incepe sa piarda teren. Noua provocare este "Gangnam style". Hitul coreeanului Psy paleste in fata ritmurilor gipsy.

Un loc de cinste in filmuletele romanilor il au si dansatoarele din buric, nelipsite de pe mese, la petrecerile cu staif.

Sufrageriile s-au transformat si ele in ringuri de dans. Pentru ca in noaptea de Anul Nou vecinii nu bat in teava si in caz de epuizare, prietenii le dau o mana de ajutor.

Sunt si oameni pentru care inregistrarile prietenilor raman singurele amitiri de la revelion, dupa ce au ajuns aproape de coma alcoolica.

Alerta pe Pamant! Eruptiile solare se vor intensifica in 2013. Cum va fi afectata omenirea... S-a inventat robotul care picteaza vise...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x