A cucerit lumea cu frumusețea ei! Alina, fetița cu ochi albaștri și păr blond, e un model dorit de casele de modă: ”Ești un adevărat îngeraș!”

Alina, o fetiță în vârstă de șase ani, din Moscova, Rusia, a fost desemnată cea mai frumoasă din lume, după ce a fost protagonista mai multor ședințe foto inedite.

Alina, o fetiță în vârstă de șase ani, din Moscova, Rusia, a fost desemnată cea mai frumoasă din lume, după ce a fost protagonista mai multor ședințe foto inedite.

Alina Yakupova, în vârstă de doar șase ani, din Moscova, Rusia, a început să să facă modelling de la patru ani. Acum, însă, după ce a apărut în mai multe pictoriale și după ce a adunat zeci de mii de urmăritori pe Instagram, ea a fost desemnată ”cea mai frumoasă fetiță din lume”.

Citește și: O bucureșteancă i-a înnebunit pe străini cu posteriorul său uriaș! Cum a reușit să facă un milion de euro fără să miște un deget!

Alina a apărut în numeroase pictoriale ale unor branduri celebre și continuă să impresioneze o lume întreagă cu frumusețea ei răvășitoare. Ochii ei, de un albastru ireal, dar și părul blond miere au cucerit oameni din toate colțurile lumii, ea având, la doar șase ani, fani din Germania, Costa Rica și chiar California.

”Fetița asta e cea mai frumoasă”, a comentat cineva, în timp ce altcineva a scris: ”Atât de drăguță, atât de dulce. Un adevărat înger!”

Citește și: Un tânăr model o inspiră pe concurenta "Guess my age - Ghicește vârsta": "Dar câți ani ai, mămică?"

Alina nu este primul model din Rusia care cucerește inimi de pe întreg mapamondul. În urmă cu doi ani, Anastasia Knayazeva devenea cunoscută pe rețelele sociale, mulți internauți fiind uimiți de frumusețea ei răvășitoare. Mai mult de atât, de-a lungul timpului, ea a avut contracte cu branduri celebre precum Monnalisa Kids, Yudashkin Kids și Gloria Jeans

Ultimele știri