Amber Luke, poreclită "Fata Dragon" după ce a investit 120.000 de dolari că să-și transforme înfățișarea. Cum arăta înainte

Amber Luke, o iubitoare a intervențiilor estetice, a dezvăluit pe rețelele de socializare cum arăta înainte de a investi 120.000 de dolari pentru a se umple din cap până în picioare cu tatuaje și piercing-uri. Tânăra e porecltiă "Fata Dragon" datorită look-ului ei extrem.

Tânăra de 25 de ani a cheltuit 120.000 de dolari pentru a se umple din cap până în picioare cu tatuaje și piercing-uri

Amber Luke, din Brisbane, Queensland, a dat 50.000 de dolari pe aproape 600 de tatuaje - inclusiv pe cerneala albastră injectată în globii oculari. Procedura chinuitoare a durat 40 de minute și a lăsat-o oarbă timp de trei săptămâni.

Tânăra de 25 de ani a cheltuit încă 70.000 de dolari pentru modificări extreme ale corpului - inclusiv o despicare a limbii, mărire a sânilor, obrajilor și buzelor, implanturi ascuțite plasate în vârful urechilor și o mărire de posterior.

În weekend, ea le-a arătat fanilor o imagine nevăzută dinainte de a-și face tatuaje pe gât și piept, coapse, coaste și braț: "Toți am ănceput de undeva", a scris ea.

Într-o altă postare, Amber Luke, poreclită "Fata Dragon", a împărtășit o fotografie făcută la vârsta de 18 ani: "Eram depresivă catatonică, aveam gânduri negre și mă simțeam moartă pe interior. Mă uram majoritatea timpului. Acum, m-am transformat total în cineva de care sunt mândră. Sunt o femeie puternică, care știe exact ce vrea și cine este."

Întrebată de fani dacă plănuiește să mai facă vreo intervenție radicală, australianca a specificat că nu, nu mai vrea nimic drastic: "Fără limbă spintecată sau tatuaje pe globul ocular."

Ultimele știri