Antena Căutare

Anca Bucur, ce bucurie ne-ai făcut! Povestea româncei desemnate Miss Fitness Univers pentru a patra oară. Dovada vie că perfecțiunea există!

Fără determinare, muncă și ambiție, perfecțiunea rămâne undeva în sfera ideilor lui Aristotel. Dar și când acestea sunt valorificate la maximum, rezultatele sunt peste așteptări. Românca Anca Bucur a reușit imposibilul. câștigarea, pentru a treia oară, a titlului de “Miss Fitness Universe”.

Fără determinare, muncă și ambiție, perfecțiunea rămâne undeva în sfera ideilor lui Aristotel. Dar și când acestea sunt valorificate la maximum, rezultatele sunt peste așteptări. Românca Anca Bucur a reușit imposibilul. câștigarea, pentru a treia oară, a titlului de “Miss Fitness Universe”.

Antrenoarea de fitness a scris istorie în acest sport, încă dinainte de câștigarea titlului de campion mondial în cadrul concursului internațional de fitness “Miss Fitness Universe”, organizat pe 25 iunie la Miami, Statele Unite ale Americii.


”Lucrurile bune vin atunci când crezi in tine și muncești mult! Când faci sacrificii si gasesti putere sa mergi mai departe, in loc sa renunți. Când pasiunea pentru ceea ce faci, este ceea ce te motivează în fiecare zi”, crede campioana. Iart atunci când aduce vorba de muncă, nu se raprtează la cărți motivaționale, ci la o existență petrecută mai mult în sala de fitness decât în afara ei.



Anca a reușit o performanță unică pentru un sportiv român, obținând al treilea tiltu mondial în lumea fitness-ului. În 2011 a devenit, pentru prima data, Miss Fitness Universe, după ce a impresionat juriul și s-a remarcat între alte 100 de concurente.

Drumul de la balet la fitness


La vârstă de 3 ani, Anca începe să ia lecții de balet. Însă visul ei era să facă parte din Centrul Național Olimpic de la Deva. Cu sprijinul mamei, la vârstă de 7 ani, pleacă din orașul ei natal și începe să se antreneze pentru gimnastică artistică. După 3 ani de gimnastică artistică, Anca a simțit că ce o reprezenta cu adevărat era gimnastică aerobica, fiind ulterior selectată pentru Lotul Național de Tineret din Constanța, unde a câștigat medalia de bronz pe echipe și s-a clasat pe locul patru la individual, în cadrul Campionatelor Mondiale de Gimnastică Aerobica din Bulgaria. În anul 2005, a fost selecționată pentru Lotul Național de Seniori din București, dar chiar înainte de Campionatul European și-a rupt umărul drept și a fost nevoită să întrerupă antrenamentele pentru o perioadă lungă de timp.

La sfârșitul anului 2006, a decis să se retragă din Lotul Național de Aerobic și a început să lucreze că un instructor de fitness și aerobic.
Printre cele mai prestigioase titluri câștigate de Anca se număra locul întâi la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Laș Vegas, Locul doi la la Paris Fitness Europe și la Rome Fitness Europe și locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesioniști.

Atenție șoferi! În cât timp iese alcoolul din sânge. Toate miturile au fost spulberate... FOTO HOT: Miss Anglia 2016 face ravagii, mai ceva ca BREXIT. Cele mai FIERBINȚI participante dau pe spate Uniunea Europe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x