Live acum
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Andrea Ivanova, o Barbie voluptoasă. Cum arată femeia cu cele mai mari buze din lume

Andrea Ivanova, o femeie din Bulgaria, și-a dorit foarte tare să fie versiunea umană a păpușii Barbie, dar se pare că a exagerat cu operațiile estetice.

Andrea Ivanova și-a dorit să arate ca o păpușă Barbie.

profimedia

O poză cu Andrea de dinaintea operațiilor estetice ne arată că avea o frumusețe naturală deosebită, dar ea nu s-a mulțumit cu atât. Și-a dorit să își mărească sânii, dar implanturile ei acum au ajutat-o să ajungă la mărimea E a cupei.

Vezi mai multe imagini cu Andrea Ivanova în GALERIE FOTO

Deși a făcut niște schimbări majore, iar felul în care arată acum e de nerecunoscut, Andrea plănuiește să continue cu operațiile estetice. Femeia în vârstă de 22 de ani este recunoscută pentru buzele ei extrem de voluptoase, ajungând să fie numită femeia cu cele mai mari buze din lume.

Citește și: Cum arată azi Arya Permana, poreclit „cel mai gras copil din lume”, după ce a slăbit 110 kilograme

Andrea Ivanova a primit 20 de injecții cu acid hialuronic în buze pentru a ajunge să arate așa. Noua misiune a influencer-ului este să ajungă să aibă și cel mai mare bust din lume. De aceea, a decis să pună și mai mult accent pe operațiile estetice în zona sânilor.

Schimbările la care a apelat Andrea Ivanova

Ea a decis să înceapă procesul transformărilor sale în 2018, iar investițiile pe care le-a făcut pentru a se înfrumuseța au atins sume colosale. La început, Andrea a declarat că a cheltuit 135 de dolari pentru fiecare tratament injectat în buze. În timp, ea a pierdut numărătoarea tratamentelor făcute și a mărturisit că i-ar fi plăcut să continue, dar medicii au considerat că e suficient.

Citește și: Esther Calixte-Bea are o trăsătură fizică neobișnuită pentru o femeie. Cum arată de la gât în jos

“Îmi plac buzele mele noi foarte mult, la început mi-a fost greu să mănânc imediat după injecții, în special în primele 2-3 zile”, spunea Andrea într-un interviu pentru Daily Mail.

Pentru a putea să își injecteze mai mult acid hialuronic în buze, medicii au sfătuit-o să mai aștepte două luni. Anul trecut, modelul a primit 15 injecții în buze care au ajutat-o să își tripleze volumul acestora.

“Am folosit aproape toate tipurile de fillere pentru buze”, mărturisește femeia din Sofia.

Ea a devenit faimoasă pe Instagram pentru pozele în ipostaze incendiare, cu bustul voluptos la vedere. Andrea este influencer, după ce operațiile estetice au transformat-o complet. Femeia devenită vedetă a strâns peste 72.000 de urmăritori.

Recomandari