Antena Căutare

„ANTIHRISTUL se va ridica din acest LOC! Românii să se PĂZEASCĂ”! Biserica nu vorbește despre asta!

Multă lume a auzit de societăți secrete și de informații ascunse de Biserică, dar puțini sunt cei care știu că momentul venirii Antihristului se apropie.

Multă lume a auzit de societăți secrete și de informații ascunse de Biserică, dar puțini sunt cei care știu că momentul venirii Antihristului se apropie.

Acesta se pare că se va prezenta asemeni unui mare salvator al omenirii. Primul semn va fi acela că va susține unirea religiilor de pretutindeni.

Specialiștii care au studiat atent această problemă în ultima vreme au dedus că Antihristul se va ridica de undeva din Europa, cel mai probabil din Rusia.

Se pare că Biserica are mai multe informații despre momentul venirii acestuia, dar le păstrează în secret pentru a nu crea panică. Se pare că acesta va fi perceput de oameni ca un mare învățat pe care vor alege să îl urmeze. Abia când cursul istoriei va fi schimbat lumea își va da seama că a ales să urmeze calea nedreaptă.

Mânca cinci pungi de chipsuri pe zi şi i se spunea "BALENA"! Acum, arată ca un top model şi bărbaţii se holbea... Români, se zdruncină ISTORIA! GLOBUL de AUR ascuns într-o biserică din Brașov conține TAINE de neimaginat! Uite ce MESAJ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x