Antena Căutare

Mânca cinci pungi de chipsuri pe zi şi i se spunea "BALENA"! Acum, arată ca un top model şi bărbaţii se holbează la formele ei

Povestea lui Mallorie Goodwin este dovada clară că poţi face minuni dacă ai ambiţie, curaj şi voinţă. Dintr-o femeie grasă, nemulţumită şi depresivă, s-a transformat într-o divă foarte sexy.

Mânca cinci pungi de chipsuri pe zi şi i se spunea "BALENA"! Acum, arată ca un top model şi bărbaţii se holbează la formele ei Galerie
Mallorie Goodwin | www.mirror.co.uk

Povestea lui Mallorie Goodwin este dovada clară că poţi face minuni dacă ai ambiţie, curaj şi voinţă. Dintr-o femeie grasă, nemulţumită şi depresivă, s-a transformat într-o divă foarte sexy.

Probleme cu greutatea au apărut în copilărie, când era îndemnată să mănânce orice, oricât, la orice oră. "Am trăit în vremea în care era obligatoriu să termin tot din farfurie, iar eu eram o fetiţă cuminte şi ascultătoare", povesteşte Mallorie.

Consuma dulciuri cu pumnul, cinci pungi de chipsuri pe zi şi foarte multe sucuri, iar rezultatele n-au întârziat să apară. Aşa a ajuns să cântărească 100 de kilograme la 20 de ani. "Eram conştientă că sunt prea grasă, dar nu puteam să mă opresc", a declarat femeia.

Totul a decurs astfel până într-o zi, când i s-a făcut rău şi a ajuns de urgenţă la spital: "Doctorul mi-a spus că risc să fac diabet şi să devin dependentă de insulină, iar atunci am hotărât că trebuie neapărat să fac o schimbare", spune Mallorie. A renunţat imediat la carbohidraţi, zahăr, prăjeală şi s-a apucat serios de sport. În cinci luni, a scăpat de 40 de kilograme!

"Este un vis devenit realitate. Arăt exact aşa cum mi-am dorit mereu, am foarte multă încredere în mine şi mă simt minunat", povesteşte femeia. Recent, chiar a fost contactată de o agenţie de modele pentru câteva prezentări pe podium. Deci se poate!

VIDEO EXPLICIT! Dorel, prins în ipostaze intime chiar în dormitorul casei pe care o renova. Proprietarii sunt uluiți de ... „ANTIHRISTUL se va ridica din acest LOC! Românii să se PĂZEASCĂ”! Biserica nu vorbește despre asta!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x