Antena Căutare

Anul trecut nu-și putea plăti chiria, iar acum e MILIONARĂ. Ce revelație a avut la 27 de ani

O britanică de 27 de ani nu reușea să-și plătească nici măcar chiria din banii pe care îi câștiga.

O britanică de 27 de ani nu reușea să-și plătească nici măcar chiria din banii pe care îi câștiga. Până când, într-o zi, i-a venit o idee genială: a creat o rochie din mii de bomboane colorate.

Sarah Bryan apela des la mila prietenilor și cunoștințelor pentru a supraviețui. Norocul i-a surâs într-o zi în timp ce mânca o pungă de bomboane Skittles.

A privit cu mare atenție bomboanele colorate, și s-a gândit cum ar arăta o rochie colorată, scurtă și sexy.

„Ideea mi-a venit într-o noapte când m-am băgat la culcare, aproape visam. A fost ca un moment de Evrica pentru mine- o rochie spectaculoasă făcută din Skittles. Am sărit din pat și am căutat pe google să văd dacă a mai fost făcută vreodată. M-am gândit că rochia ar arăta incredibil pe Lady Gaga. A doua zi m-am apucat de treabă și mi-a luat câteva luni să o termin”, a spus aceasta.

Imaginea cu creația sa a devenit imediat virală și astfel a fost remarcată de o companie de haine, ce îmbracă numeroase celebrități.

Acum a devenit bogată și își va crea propria linie de haine. „Mi-am luat o mașină sport și acum pot să le ofer copiilor mei tot ce au nevoie și tot ce nu mi-aș fi imaginat în urmă cu un an că aș putea să le ofer. Acum stau în preajma vedetelor și sunt invitată la o grămadă de petreceri. E ca si cum aș trăi un vis și nu vreau să mă trezesc niciodată din el”, a declarat Sarah.

Pentru rochie a folosit 145 de pungi de bomboane și 90 de tuburi de lipici.

Uită-te bine la mâinile tale! Lungimea şi forma lor îţi trădează personalitatea... A aşezat 7000 beţe de chibrit în trei etaje şi le-a dat foc! Ce a obținut a făcut ravagii pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x