Antena Căutare

Uită-te bine la mâinile tale! Lungimea şi forma lor îţi trădează personalitatea

Unul dintre primele aspecte la care te uiţi atunci când faci cunoştinţă cu o persoană sunt mâinile. Conform specialiştilor, acestea pot dezvălui multe lucruri despre personalitatea cuiva

Unul dintre primele aspecte la care te uiţi atunci când faci cunoştinţă cu o persoană sunt mâinile. Conform specialiştilor, acestea pot dezvălui multe lucruri despre personalitatea cuiva
De execmplu, persoanele cu palmele pătrăţoase au tendinţa să rezolve mult mai uşor problemele. Acestea sunt intuitive şi le place aventura, de asemenea. Acest tip de persoane sunt absolut necesare atunci când lucrezi la un proiect ce ţine de muncă sau de şcoală.
Persoanele cu palme rotunjite au tendinta să fie practice. Acestea sunt foarte vorbăreţe, tratează problemele din punct de vedere logic şi practic, iar atunci când vine vorba de exteriorizarea sentimentelor, au ceva probleme la capitolul comunicare.
Persoanele cu degetele lungi sunt mai curioase din fire, în vreme ce cele cu degetele scurte sunt, de regulă, liderii ideali.

Persoanele cu mâinile mici sunt pragmatice şi au tendinţa să gândească orice situaţie din punct de vedere logic, pentru a obţine cele mai bune soluţii la probleme.
Persoanele care au palmele mari sunt sensibile şi perfecţioniste. Aceste nu suportă ca lucrurile să nu fie puse la locul lor. De asemenea, astfel de oameni au tendinţa de a fi, contrar aparenţelor, sensibile şi să empatizeze cu cei din jur.
Un bărbat a comandat un iPhone 6s online, dar când a deschis cutia era să îi stea inima în loc! A cerut imediat un cuțit... Anul trecut nu-și putea plăti chiria, iar acum e MILIONARĂ. Ce revelație a avut la 27 de ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x