Căutare Live

Apariție bizară filmată în pădure! Un tânăr a filmat o fantomă (VIDEO)

cUn tânăr mergea liniștit pe un drum plin de copaci atunci când a trăit un adevărat șoc. Bărbatul filma un clip în natură atunci când în fața lui a apărut o fantomă!

Un tânăr mergea liniștit pe un drum plin de copaci atunci când a trăit un adevărat șoc. Bărbatul filma un clip în natură atunci când în fața lui a apărut o fantomă!

Aceasta este incredibila situație prin care a trecut Rob Wakefield din Essex, Marea Britanie. Tânărul mergea pe un drum și înregistra un clip video atunci când a văzut ceva mai mult decât terifiant.

Ca să vadă mai exact despre ce este vorba, tânărul a focalizat cu ajutorul telefonului și s-a văzut cum a apărut ceea ce pare a fi o fantomă!

Bărbatul a pus imediat clipul video pe internet și a devenit viral în toată lumea, stârnind numeroase controverse.

Unii au fost de părere că este vorba despre un trucaj, în timp ce alții au considerat că imaginile surprind o fantomă adevărată.

Metoda paharul! Cum îți dai seama dacă ai energii negative în casă... Momentul în care salonul în care avea loc o nuntă a fost distrus de o furtună puternică! Ce s-a întâmplat cu invitații...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri