Antena Căutare

Apple le propune utilizatorilor de iPhone să devină donatori de organe. Trebuie doar să apeși un buton al telefonului mobil

Următoarea versiune de iOS pentru iPhone va include o un buton pentru înregistrarea utilizatorilor ca donatori de organe.

Următoarea versiune de iOS pentru iPhone va include o un buton pentru înregistrarea utilizatorilor ca donatori de organe. Prezent începând cu versiunea iOS 10, noul buton "easy sign-up" inclus în aplicaţia Health va simplifica procesul de înregistrare ca donator de organe, scrie go4it.ro.

Software-ul va fi disponibil utilizatorilor din Statele Unite începând cu această toamnă, odată cu debutul următoarei versiuni a sistemului de operare pentru dispozitive mobile.

Problemă veche şi în Statele Unite, numărul insuficient al donatorilor de organe raportat la cererea existentă ar putea fi şi una din cauzele pentru decesul co-fondatorului Apple, Steve Jobs.

Momentan, nu sunt disponibile informaţii privind extinderea opţiunii pentru înrolare ca donator de organe şi utilizatorilor din alte regiuni ale lumii.

Fără cuvinte! Un profesor a găsit ciorna unui elev, uitată în bancă: "Timpul se scurge repede! Trebuie să înveți să... Transformarea șocantă a copilului care fuma 40 de țigări pe zi! Cum a ajuns să arate după opt ani de viciu extrem...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x