Antena Căutare

Transformarea șocantă a copilului care fuma 40 de țigări pe zi! Cum a ajuns să arate după opt ani de viciu extrem

Cu opt ani în urmă, o imagine din India devenea virală în întreaga lume. Un copil de doar câțiva ani era fotografiat fumând în public, fără ca părinții săi să fie deranjați. Aceștia au dezvăluit chiar că copilul fumeaza pana la 40 de tigari pe zi!

În 2008, o imagine din India devenea virală în întreaga lume. Un copilaș era fotografiat fumând în public, fără ca părinții săi să fie deranjați. Ba, dimpotrivă, cei care i-au dat viață păreau să încurajeze viciul micuțului. Tot părinții lui au dezvăluit un lucru incredibil: faptul că băiețelul lor fumează până la 40 de âigari pe zi!

La opt ani de la acel moment, copilul a devenit adolescent. E incredibil faptul că un organism atât de „intoxicat” de noxele din tutun a reușit să se dezvolte aparent normal. Ardi Rizal, pe numele sau, a avut probleme de obezitate dupa ce a crescut, din cauza dependentei de tutun, urmand tratamente grele pentru a scapa de ambele vicii, tutunul si mancarea.

Băiatula reusit sa slabeasca renuntand la nicotinia si la a manca exagerat de mult si arata in sfarsit ca un adolescent "normal", scrie sport.ro.

Apple le propune utilizatorilor de iPhone să devină donatori de organe. Trebuie doar să apeși un buton al telefonului mo... Baronul drogurilor, Pablo Escobar, avea o singură slăbiciune: hipopotamii. A transformat Columbia într-un rai al lor!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x