Antena Căutare

Aproape un milion de oameni au fost impresionaţi până la lacrimi! Fotografia care te va face să crezi în DRAGOSTE şi care demontează UN MARE MIT

Doi bătrânei tandri au ajuns să inspire mii de oameni

Doi bătrânei tandri au ajuns să inspire mii de oameni. Oameni cărora li s-a confirmat faptul că dragostea adevărată există, indiferent de vârstă. Soţul şi-a ajutat soţia să-şi aleagă cosmeticele potrivite. Un calvar pentru unii bărbaţi, dar nu şi pentru bătrânelul răbdător.

Fotografia a fost surprinsă într-un hypermarket din SUA în urmă cu câteva zile. Distribuită de pagina " Love what matters", fotografia a devenit virală. Aproape un milion de oameni au apreciat-o.


" Acest bătrânel şi-a ajutat soția să-şi aleagă un fond de ten potrivit cu nuanţa tenului ei. Femeia a fost extrem de preocupată de acest produs, iar soţul ei i-a fost ajutor de nădejde. La un moment dat, bătrânica s-a panicat că nu va găsi unul. Însă el a calmat-o, a jutat-o să aleagă produsul potrivit şi apoi după ce l-au ales împreună, a sărutat-o pe frunte. Un gest mărunt, dar care demonstrează cât de mult un bărbat poate iubi o femeie. O dovadă până la urmă că doar corpurile noastre sunt supuse îmbătrânirii, nu şi dragostea" este descrierea imaginii.

În plus, mitul conform căruia bărbaţii se plictisesc la cumpărături este desfiinţat prin acest exemplu.

VIDEO: Aceasta este cea mai tare iluzie optică! Privește cu atenție imaginile din clip: Care este cel mai apropiat tablo... 15 celebrităţi care şi-au găsit sosia în lumea animalelor. Asemănarea este uriaşă! Ţie, cum ţi se pare?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x