Căutare Live

Are 17 nepoți, dar se iubește cu un tânăr de 24 de ani. Cuplul așteaptă un copil, în ciuda diferenței de vârstă de 37 de ani

Qaran McCain, tânărul de 24 de ani, susține că dragostea lor este reală și că este pregătit să aibă un copil alături de soția lui Cheryl, de 61 de ani.

Contul de lor de TikTok a ajuns la 2,2 milioane de urmăritori, iar Quaran i-a cumpărat inelul de logodnă iubitei sale din donațiile fanilor.

Profimedia

Bunica Cheryl, în vârstă de 61 de ani, care a fost identificată doar după prenumele ei, s-a căsătorit cu Qaran McCain din Georgia, în luna septembrie a anului trecut. Nunta a avut loc în SUA, după un an de relație. Acum, femeia care are 17 nepoți, a dezvăluit că este fata să aibă un copil alături de soțul ei, cu aproape 40 de ani mai tânăr, transmite The Mirror.

Qaran McCain și Bunica Cheryl s-au căsătorit anul trecut și își doresc un copil

În SUA, cuplul a ajuns deja în atenția presei datorită diferenței de vârstă de 37 de ani. Până acum, contul lor de TikTok a strâns peste 2,2 milioane de urmăritori, iar bărbatul a cerut-o pe Chery în căsătorie cu un inel cumpărat din banii de la fanii lor de rețelele lor de socializare, în urma unei campanii de crowdfunding organizată online.

Nunta lor, care a avut lor pe malul unui râu din Tennessee, a fost transmisă în direct pe Tik Tok și urmărită de peste 20.000 de persoane. Insistând că dragostea lor este reală, Qaran și Cheryl au spus că acum sunt pregătiți să facă următorul pas și vor să aibă un copil împreună.

@kingqurannewpage Not pulling out @oliver6060 still looking for a surrogate #BridgertonScandal #HaloSilverTeam #LizzosBigGrrrls #ababy #OscarsAtHome #fyp #agegap ♬ Say it - Monty.

Citește și: Femeia care a aflat de la medici că e însărcinată de două ori într-o singură săptămână. Cum e posibil

Deși nu sunt încă siguri dacă vor adopta un copil sau vor folosi o mamă surogat, cei doi au început deja să cumpere cărucioare. Cheryl a mai spus că familia ei îi susține decizia și că cei 17 nepoți îi spun deja lui Qaran „pawpaw”.

„El întotdeauna și-a dorit copii și eu vreau să fiu mama copilului său”, a declarat femeia, în vârstă de 61 de ani. „Desigur, din cauza vârstei pe care o am, va trebui să folosim o mamă surogat sau să adoptăm, acestea sunt variantele pe care le analizăm”, a mai adăugat ea.

Quaran a cunoscut-o pe actuala lui soție când avea doar 15 ani

@kingqurannewpage

Cant get enough of that wap

♬ original sound - Fabziiz

Quaran a cunoscut-o pe Cheryl în 2012, când lucra la un lanț de fast-food din Roma, Georgia, deținut de fiul ei, Chris. La acea vreme, tânărul avea doar 15 ani.

Pentru o vreme nu au mai știut nimic unul de celălalt, dar au reluat legătura pe 4 noiembrie 2020, când Quaran s-a întâlnit cu Cheryl întâmplător, aceasta fiind casieră la un magazin.

Citește și: Pentru ei, vârsta e doar un număr. Toți cred că sunt bunic și nepoată, dar doar ce s-au logodit. Cum arată bărbatul

În ciuda diferenței de vârstă, au continuat să se vadă, iar în 2021, bărbatul a certu-o pe iubita lui în căsătorie. În septembrie anul trecut, au fugit în Tennessee, alături de doar doi prieteni care le-au fost martori la nuntă. Cu toate acestea, au plănuit să-și reînnoiască jurămintele în acest an, înconjurați de toți prietenii și familia lor.

Cei șapte copii ai lui Cheryl - cu vârste cuprinse între 29 și 41 de ani - au spus că vor ajuta la creșterea bebelușului lor.

Un cuplu a avut parte de o sperietură de zile mari. Ce se afla ghemuit, lângă cei doi soți, când s-au trezit de dimineaț... Solstițiul de vară, 21 iunie 2022. Tradiții și superstiții în cea mai lungă zi din an. Câte ore de lumină va avea ziua...
Parteneri
Beneficiile consumului de roșii. Ce spun cele mai recente studii ale specialiștilor despre acestea
Catine.ro
Ultimele știri
x