Antena Căutare

Are 453 de piercinguri, coarne și trupul acoperit de tatuaje. Cum arăta Rolf Buchholz înainte de toate aceste schimbări

Pentru unele persoane, tatuajele și piercingurile sunt modul în care aleg să-și exprime identitatea. Pentru Rolf Buchholz, fost concurent la Chefi la Cuțite, acestea sunt mai degrabă un mod de viață.

Rolf Buchholz, fotografiat in timp ce se uita in partea stanga si zambeste atat cat ii permit sutele de piercing-uri Galerie
Rolf Buchholz deține acum recordul pentru cele mai multe modificări aduse corpului: 516 | Profimediaimages.ro

Conform Guinness World Records, el deține acum recordul pentru cele mai multe modificări aduse corpului: 516.

Procesul său de schimbare a look-ului a început după vârsta de 40 de ani, atunci când și-a făcut primul tatuaj. Germanul a devenit rapid dependent de această artă și, pe lângă zecile de desene, a început să-și pună piercing-uri.

Acum, la mai bine de 20 de ani de la acel moment, Rolf Buchholz are 453 piercing-uri, dintre care 158 în jurul buzelor și alte 278 în zona genitală, și două implanturi subdermice care ies din vârful capului ca o pereche de coarne.

Citește și: Are un look înfricoșător, dar o meserie aproape banală. Cu ce se ocupă concurentul plin de tatuaje în viața de zi cu zi

„Am început să-mi fac tatuaje și piercinguri în anul 1999 și iată cum arată acum. Pot spune că am un tatuaj din cap până în picioare. Partea albă a ochiului este neagră la mine. Unde e alb în mod normal, eu am cerneală neagră. Acum vreo 15 ani mi-am tăiat limba. Mi se pare firesc să te uiți insistent la cei care arată altfel. Sunt de vreo zece ani în Cartea Recordurilor. Nu cred că îmi va bate cineva recordul cu piercingurile. Sunt foarte mândru de ele”, a dezvăluit Rolf Buchholz la Antena 1, când a participat la show-ul culinar Chefi la Cuțite.

Click pe GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini cu Rolf Ruchholz.

Cum a devenit Rolf Buchholz cunoscut

Pentru prima dată, bărbatul a atras atenția lumii în 2010, când a fost recunoscut de Guinness drept omul cu cele mai multe piercing-uri. La acel moment, aproximativ 90% din corpul lui era acoperit de tatuaje și nici măcar globii oculari nu erau scutiți de transformarea sa extremă.

Citește și: Cum să îți îngrijești piercingul din nas: trucuri și sfaturi

Nu a specificat ce fel de procedură a fost nevoit să facă, dar albul ochilor lui este acum complet negru.

Cu toate că intervențiile la care a fost supus nu sunt deloc ușoare, Buchholz spune că cel mai tare a durut tatuarea palmei.

”Nu am o toleranță ridicată la durere. Mă doare cu adevărat”, a spus bărbatul care se agață cu cârlige înfipte în piele, de tavan ori pereți, conform Guinness.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Click pe GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini cu Rolf Buchholz.

Rolf Buchholz a participat la Chefi la Cuțite sezon 8

În ediția a treia din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au avut parte de o surpriză de zile mari, atunci când în platoul show-ului și-a făcut apariția Rolf Buchholz.

Citește și: Ce preparat a ieșit din mâinile omului cu cele mai multe piercing-uri din lume

Cu un look ieșit din comun, bărbatul a reușit să-i impresioneaze pe cei trei jurați de la emisiunea „Chefi la cuțite”. El a gătit o rețetă de paste cu sos de ciuperci, însă nu a reușit să plece acasă cu vreun cuțit.

Chef Cătălin Scărlătescu l-a sfătuit ca data viitoare să fiarbă pastele în sos de roșii. Iată întregul moment:

Click pe GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe imagini cu Rolf Buchholz.

Leah Rose și Ava Marie Clements au fost numite cele mai frumoase gemene din lume, dar uite cum poate arăta mama lor... “Fata elastică” se poate încolăci în poziții imposibile. Cum a descoperit Liberty Barros talentul ei fantastic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x