Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Are nouă ani și se pregătește să intre în Cartea Recordurilor, ca cel mai tânăr absolvent de facultate! Ce vrea să facă pentru întreaga lume este fabulos! „Visul lui este inspirat de bunicii săi”

Un copil în vârstă de nouă ani din Belgia este pe punctul de a intra în Cartea Recordurilor, ca cel mai tânăr absolvent de facultate. Are un vis fabulos, pe care dacă și-l va îndeplini, întreaga lume va avea de câștigat.

Laurent Simons.

Laurent Simons se pregătește să termine licența la Universitatea Tehnologică din Eindhoven, Olanda. Este specializat pe inginerie electrică și este comparat cu „un burete” care absoarbe informații.

Specializarea pe care puștiul de nouă ani și-a ales-o la Universitatea din Eindhoven, inginerie electrică, este una grea chiar și pentru studenții cu vârsta normală.

Profesorii micuțului îl descriu pe acesta ca fiind „pur și simplu extraordinar”.

„Larent este cel mai inteligent student pe care l-am avut vreodată. Și nu doar că este extrem de inteligent, dar este și un băiat simpatic”, a spus un profesor.

Părinții lui, Lydia și Alexander, au spus că inițial nu au crezut că fiul lor este un geniu, după cum spuneau bunicii lui. Însă, când profesorii l-au supus la anumite teste pentru a afla cât de genial este micuțul, aceștia au fost surprinși.

Cu un IQ-ul de cel puțin 145, Laurent Simons este pe cale de a doborî recordul mondial stabilit de Michael Kearney, care a absolvit, în 1994, Universitatea din Alabama, la vârsta de zece ani. În prezent, Michael Kearney locuiește în Tennessee, după ce a obținut mai multe diplome, inclusiv un doctorat în chimie.

Părinții copilului nu au primit nicio explicație cu privire la motivul pentru care fiul lor este capabil să învețe atât de repede. Mama lui Laurent Simons are, însă, propria teorie cu privire la performanțele micuțului. „Am mâncat mult pește în timpul sarcinii”, a glumit ea.

Are nouă ani și se pregătește să intre în Cartea Recordurilor, ca cel mai tânăr absolvent de facultate! Ce vrea să facă pentru întreaga lume este fabulos! „Visul lui este inspirat de bunicii săi”

Cum se poartă părinții lui cu el și ce vis măreț are micul geniu

Părinții copilului genial în vârstă de nouă ani nu îl forțează niciodată să facă ceva ce nu ar dori și au grijă ca el să se poată distra.

„Nu vrem să devină exagerat de serios. Face tot ce îi place. Trebuie să menținem un echilibru între talentul lui și faptul că este un copil”, au spus ei.

Laurent a spus că îi plac să se joace cu câinele lui, Sammy, să se joace pe telefonul mobil, „Fortnite” și „Minecraft”, să vizioneze filme și să petreacă timp cu prietenii.

Laurent va termina licența în luna decembrie a acestui an. Are planuri mari după absolvire. Vrea să se înscrie la doctorat pe aceeași specializare, dar vrea să studieze și în zona medicală. Este interesat de cardiologie, deoarece bunicii lui au probleme la inimă. Mai exact, micul geniu, care are o memorie fotografică, vrea să dezvolte organe artificiale.

După ce va termina licența, Laurent Smons nu se grăbește să treacă la alte etape academice. Până atunci, Laurent plănuiește o bine meritată vacanță în Japonia.

O mulțime de universități de prestigiu din lume s-au interesat de Laurent, iar alegerea universității unde își va continua studiile este o alegere grea pentru el. Mentorul lui, John Wilkes, îi recomandă Universitatea Oxford.

Recomandari