Antena Căutare

Pare o înghețată obișnuită, însă nu este deloc așa! Cum se simt oamenii după ce o mănâncă

Un inventator din America pe nume Will Roger a creat o înghețată care "provoacă stări" oamenilor. Gustarea a devenit un trend după ce clienții și-au dat seama ce conține.

Pare o înghețată obișnuită, însă nu este deloc așa! Cum se simt oamenii după ce o mănâncă Galerie
Înghețată | Profimedia

Vara, unul dintre cele mai consumate alimente este înghețata. Oameii s-au obișnuit să consume o varietate de sortimente, fie cu fructe, cu frișcă, vanilie, ciocolată, ba chiar având gustul unor băuturi, însă un bărbat de peste ocean, Will Roger, s-a gândit că va da lovitura dacă are curajul să intre pe piață cu o înghețată diferită.

Acesta a creat o mașină specială care face consistența unei înghețate să fie unică și să dea "stări" oamenilor care o mănâncă, potrivit Metro.

Ce simt persoanele care mănâncă înghețata și ce conține, de fapt

O halbă rece de bere sau o înghețată delicioasă sunt două dintre cele mai bune moduri prin care oamenii se răcoresc într-o zi toridă. Pornind de la nevoia persoanelor de a încerca lucuri noi și de a se relaxa într-o zi de vară fierbinte, inventatorul american a inventat o mașinărie care creează înghețată din orice fel de băutură. Oamenii care ajung să mănânce cu poftă din înghțata pe care au comandat-o pot experimenta senzația unei persoane cre s-a îmbătat și asta pentru că poate fi făcută din bere, gin sau orice altă băutură alcoolică.

Citește și: O tânără a renunțat la ciocolată și transformarea a fost uluitoare. Cum arată azi Mariia Bilenka

Will și-a dat seamaă că dacă poate face dintr-un cappuccino o înghețată, atunci va putea face și din orice altă băutură.

Mașinăria poate lua orice băutură și o poate cristaliza în mai puțin de 30 de minute, păstrând același valori ale băuturii. Oamenii care au consumat băutura preferată sub formă de înghețată au spus că s-au amețit, ba chiar îmbătat după trei înghețate cu alcool.

Băutura este mai întâi degazată pentru a elimina dioxidul de carbon, amestecată cu un gel, introdusă în aparat și iese înghețata.

Citește și: Pare o dubă albă, banală, însă ce ascunde la interior e de neimaginat. Viața proprietarei a fost schimbată iremediabil

Alcoolul îngheață la teeraturi de până la -114 grade Celsius, iar Will Roger a reușit să găsească o soluție unică prin care să transforme băuturile alcoolice în gheață. Acesta a folosit prima dată azot lichid pentru a face înghețata. Adăugarea gelului aditiv permite alcoolului să înghețe ataât de mult încât poate deveni solid, dar procesul prin care mașina lucreazî permite crearea unei compoziții perfecte.

Citește și: La ce folosește bicarbonatul de sodiu pus în cuptorul cu microunde. Efectele se văd imediat

Potrivit Metro, tehnica folosită este aprobat de FDA (Food and Drug Administration, din SUA)

Ce semnificație are buchetul de flori pentru mireasă și de la ce a pornit totul... Femeia care arată mult mai bătrână atunci când se demachiează. Ce vârstă are Tiffany, de fapt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x