Antena Căutare

Arsenie Boca nu mai face minuni, ci anchete! Polițiștii au „descins” de două ori la Mănăstirea Prislop, la cererea proprietarului de brand

Al cui e Arsenie Boca? Al cui l-a înregistrat la OSIM! După ce l-a făcut pe Sfântul Ardealului marcă înregistrată, bărbatul își cere drepturile.

Al cui e Arsenie Boca? Al cui l-a înregistrat la OSIM! După ce l-a făcut pe Sfântul Ardealului marcă înregistrată, bărbatul își cere drepturile.

Pe numele său Emanuel Daniel Gheorghe, el a fost amendat pentru că ar fi sunat de prea multe ori la 112, cu scopul precis de a reclama faptul că marca "Arsenie Boca" este folosită abuziv. Iar pentru că nu și-a găsit dreptatea pe care o spera, omul a formulat o plângere penală împotriva agenților de poliție din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Arădeanul Emanuel Daniel Gheorghe a „descins” de două ori la Mănăstirea Prislop, notează publicația aradon.ro. Prima dată, agenții de poliție hunedoreni au răspuns apelului la 112 făcut de arădean și s-au deplasat la Mănăstirea Prislop constatând starea de fapt întocmind un dosar penal. La a doua vizită a deținătorului licenței, polițiștii l-au sancționat contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei, deoarece „cele sesizate prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112 nu justifica urgența deplasării polițiștilor la fața locului, aspectele sesizate fiind cunoscute și aflate în instrumentare spre soluționare la unitatea de parchet competentă teritorială”.

Acum arădeanul Emanuel Daniel Gheorghe solicită Parchetului de pe lângă Judecătoria Hațeg tragerea la răspundere penală a agenților de poliție pentru săvârșirea infracțiunii de abuz în serviciu, mai scrie sursa citată. „Stăpânul” lui Arsenie Boca afirmă în plângere că: agentul prezent nu a constatat starea de fapt existentă la fața locului, că l-a condus într-un birou fără a-i comunica dreptul de a participa la constatare și de a formula precizări, obiecții etc., l-a mustrat continuu pentru imoralitate și i-a solicitat formularea unei plângeri penale. Drept urmare, Emanuel Daniel Gheorghe a formulat o plângere penală înregistrată în data de 24 mai la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg.

„Întrucât în calitate de reprezentant legal al SC Pulse Escape SRL, dețin licența de marcă cu seria AB nr. D029081, cu aplicabilitate pe teritoriul român, este mai mult decât necesar ca dispozițiile Legii 84/1998 privind mărcile și indicațiile georgafice să fie respectate. Surprinderea mea a fost și mai mare atunci când patrula de polițiști prezentă la fața locului, în calitate de organ de constatare și aplicare cu rigurozitate a legii, cu știință sau nu a încălcat normele CPP în nenumărate rânduri. Fără a intra în detalii legislative cu privire la prioritatea aplicării principiului de drept eram îndrituit în calitate de parte vătămată ca măcar prevederile CPP să fie cunoscute, respectate și aplicate. Toate abuzurile pe care organul constatator le-a săvârșit, dovedesc lipsa gravă de pregătire profesională, aducând un imens prejudiciu de imagine IPJ Hunedoara”, se arată în plângerea penală formulată de arădeanul Emanuel Daniel Gheorghe.

Părintele Necula lovește din nou! Cel mai simpatic preot a dat cărțile pe față! „Cred că este vremea să...”... De ce nu au păsările dinți! Explicația i-a bulersat pe toți!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x