Căutare Live

Arsenie Boca și detaliul știut doar de ucenicul său! Părintele Petre a dezvăluit totul! „Asta era întristarea lui”

Ucenicul lui Arsenie Boca a făcut mărturisiri emoţionante despre cel cunoscut creștinilor din România ca fiind Părintele Ardealului.

Detalii neștiute despre părintele Arsenie Boca

Nu este pentru prima oară când părintele Petre Vamvulescu vorbește despre Arsenie Boca.

Părintele de la Prislop a oferit lumii numeroase învățături, dar și rugăciuni despre care se spune că ar face minuni. Credincioșii din România cred că Arsenie Boca a făcut multe minuni în timpul vieții, dar continuă să facă acest lucru și după moarte!

La mănăstirea Prislop se adună an de an zeci de mii de credincioși, în căutarea ajutorului. Pe 28 noiembrie este mare zi de pelerinaj și creștinii stau și 5-6 ore la coadă, pentru a se ruga la mormântul lui Arsenie Boca, de la Prislop.

Invitat la emisiunea celor de la Antena Stars, ucenicul lui Arsenie Boca a dat sfaturi extrem de utile pentru perioada de Post, dar a povestit și detalii mai puțin știute despre Părintele Ardealului.

„El era unit cu Dumnezeu, dar se unea și cu omul. Păcatul omului era întristarea lui. El fiind plin de duhul lui Dumnezeu se întrista și căuta să corecteze omul și să-l tragă din prăpastie”, a spus Petre Vamvulescu.

Ce detalii a dezvăluit părintele Petre Vamvulescu despre cel mai iubit duhovnic al românilor? Află totul urmărind materialul video de mai sus, din emisiunea celor de la Antena Stars!

MESAJE DE PAŞTE: Cele mai frumoase gânduri pentru urări și felicitări la prieteni, familie şi colegi, de Învierea Domnul... Exercițiul care a înnebunit internetul! Ultima ecuație este pentru genii! Jocul este pierdut în proporție de 90%...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri