Așa arată fructul preferat al bărbaților! Dacă iei o bucată din el nici că îți vei mai dori altceva în farfurie!

Oricât de ciudat ar părea, de curând s-a descoperit un fruct ce ar putea să devină preferatul bărbaților din întreaga lume!

Oricât de ciudat ar părea, de curând s-a descoperit un fruct ce ar putea să devină preferatul bărbaților din întreaga lume!

Acesta arată ca un obiect venit parcă dintr-o lume extraterestră! Arborele Jack sau Yaca face acum senzație în lumea științei, mai ales datorită secretului pe care îl ascunde!

Specialiștii spun că arborele ar putea salva milioane de oameni de la foamete, căci un singur fruct poate ajunge să cântărească uneori chiar și 45 de kilograme!

Își găsesc jumătatea până la Crăciun! Dragostea va pluti în aer de sărbători!

Semințele sale sunt extrem de bogate în proteine, potasiu, calciu și fier.

Provenit din Asia de Sud, acesta poate fi întâlnit și în marile hypermarket-uri ale lumii.

O femeie s-a plimbat goală prin mall și totul a fost filmat! Reacțiile curioșilor sunt colosale!

Totuși, care este secretul acestui fruct care ar putea să îl transforme în preferatul bărbaților? Are gust de carne de porc!

Vă puteți imagina acum cât de plăcut este la gust. Pentru mulți, aceasta ar putea să fie șansa de a înlocui fripturile grase cu o porție sănătoasă (și gustoasă) de fructe!

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri