Antena Căutare

Asa beau elanii cateodata: Cinci exemplare au facut scandal dupa o betie

Cinci elani alcoolici merg pe strada. Nu este inceputul unui banc, ci realitatea cu care s-a confruntat un barbat din Stockholm. Suedezul a fost impiedicat de animalele aflate in stare de ebrietate sa intre in propria casa.

Barbatul se indrepta spre casa, in momentul in care a dat nas in nas cu cei cinci elani euforici. Acestia s-au indreptat spre el, l-au fixat cu privirea si i-au blocat trecerea spre intrarea in locuinta, relateaza publicatia britanica Metro.

Elanii mancasera mere fermentate si s-au imbatat, asa ca singura solutie a suedezului a fost sa cheme autoritatile. Nu a reusit sa scape de animale decat la venirea politiei.

Elanii pot deveni foarte periculosi deoarece, spre deosebire de alte animale, nu se indeparteaza atunci cand un om se apropie de ei, ci inainteaza si chiar o iau la fuga spre presupusul dusman. Asta i s-a intamplat si sotiei suedezului care s-a confruntat cu cei cinci elani, aceasta fiind fugarita de un astfel de animal, aflat sub influenta alcoolului, in urma cu doi ani.

Foto: bmvgallery.com

FOTO! Da in judecata soarele?! Un britanic si-a gasit Jaguar-ul "topit"! ... VIDEO! Maxim, am zis! Airbag pe centura de siguranta, o inovatie ce salveaza vieti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x