Antena Căutare

FOTO! Da in judecata soarele?! Un britanic si-a gasit Jaguar-ul "topit"!

Lumina soarelui reflectata de pe un zgarie-nori a topit partile din plastic a masinilor dintr-o parcare din centrul Londrei. Cel mai afectat atutoturism a fost un Jaguar XJ

Un zgarie-nori in valoare de 200 de milioane de lire sterline a avut un efect orbitor asupra trecatorilor, dar mai ales pentru masinile din parcarea de pe strada Frenchurh. Razele de lumina reflectate in panourile de sticla ale cladirii au topit partile din plastic ale autoturismelor aflate in apropiere.

Propietarul unui Jaguar XJ si-a gasit bolidul "topit" de-a binelea. Acesta il parcase pe Eastcheap, o strada mai jos, saptamana trecuta si a declarat ca este uimit de ceea ce s-a intamplat, motiv pentru care are de gand sa actioneze in instanta. Bolidul a stat la "soare" aproximativ o ora, iar trecatorii au povestit ca in jur mirosea a plastic incins, relateaza Daily Mail.

Contructorii cladirii investigheaza fenomenul bizar, trei parcari urmand sa fie desfiintate. Cladirea de pe strada Frenchurch este un zgarie-nori cu 37 de etaje care, insa, nu este finalizata.

Foto: Daily Mail


La 64 de ani, o atleta din SUA a reusit sa inoate din Cuba pana in Florida, fara protectie!... Asa beau elanii cateodata: Cinci exemplare au facut scandal dupa o betie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x