Antena Căutare

Asa da, viata de student: Un american isi plateste taxele scolare mancand

Un student din Statele Unite isi plateste taxele de studii din banii pe care ii primeste ca premiu la concursurile de mancat rapid, la care participa. Pana acum, a castigat peste 18.000 de dolari.

Eric Dahl studiaza informatica si reuseste sa-si plateasca facultatea intr-un mod inedit. Toti banii pentru taxe ii castiga din participari la concursuri de mancat, relateaza Huffington Post.

In 2011, a participat pentru prima data la o astfel de competitie. Nu a vrut sa plateasca masa la un restaurant, asa ca a acceptat provocarea de a manca un sendvis care cantarea 1,3 kilograme, in mai putin de 10 minute. A terminat de mancat in cinci minute, asa ca nu a mai achitat nota de plata.

Primii bani din competitiile pentru gurmanzi i-a castigat dupa ce a mancat noua sendvisuri cu carne de porc in aproximativ sase minute.

A participat la atat de multe concursurid e acest gen, incat a castigat nu numai bani frumosi, ci si kilograme in plus. Acum, si-a stabilit un program regulat de exercitii fizice si o dieta de cel mult 3.100 de calorii pe zi.

Foto: commons.wikimedia.org

"Bebelus" regal in SUA: Un pui de rinocer dintr-o specie pe cale de disparitie e vedeta gradinii zoologice din... GALERIE FOTO! Frigidere cu design unic!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x