Antena Căutare

Au aparut firmele care inchiriaza jucarii scumpe si sofisticate

Parintii care nu au bani sa le cumpere copiilor jucariile sofisticate pe care si le doresc au acum o noua solutie. Au aparut firmele care inchiriaza jucarii, ideale pentru cei care nu au posibilitati financiare sau nu vor sa investeasca in lucruri de care cei mici se plictisesc repede. Parintii care apeleaza la acest serviciu sunt multumiti, dar medicii avertizeaza ca bucuriile ieftine vin si cu riscuri.

Firmele de inchiriat jucarii le ofera parintilor sansa de a le da celor mici tot ceea ce isi doresc. Un cuptor de jucarie pentru care ar trebuie sa cheltuiasca aproximatv 300 de lei, se poate inchiria cu 50 de lei pe luna. Avantajul financiar este cel mai important.

De la inceputul anului, cateva sute de mamici au inchiriat jucarii de pe diverse site-uri. Unele obiecte sunt atat de ravnite, incat au chiar si lista de asteptare. Pretul pentru inchirierea jucariilor variaza intre 15 si 60 de lei pentru doua saptamani. Parintii sunt multumiti, la fel si cei care ofera serviciul.

Medicii avertizeaza ca jucariile inchiriate sunt un pericol pentru sanatatea celor mici. Exista riscul infectarii copiilor din cauza sporilor si microbilor rezistenti la orice forma de curatare fizica si chimica ce se gasesc pe jucarii.

O japoneza si-a transformat bebelusul intr-o opera de arta... Este orb si abia mai aude, insa a castigat numeroase premii la olimpiade! Afla si tu povestea lui Stefan Ilioaica!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x